Új tulajdonosnál a parádfürdői Károlyi-kastély

Új tulajdonosnál a parádfürdői Károlyi-kastély 

Új gazdája van a sokáig elhagyatott háznak. A hírek szerint a vételár alacsonyabb volt, mint a kikiáltási ára az épületnek. Bár az ingatlan kikiáltási ára 176,5 millió forint volt, az új tulajdonosnak ennél valamivel olcsóbban, a hírek szerint 170 millió forintért sikerült hozzájutnia az épülethez.
Új tulajdonos felügyeli a hazai bormarketing területét

Új tulajdonos felügyeli a hazai bormarketing területét 

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a Miniszterelnökséget jelölte ki az újonnan létrehozott Magyar Bormarketing Ügynökség Zrt. tulajdonosi jogainak gyakorlójaként.
Itt az új tulajdonosa Buda ikonikus gyógyszállójának

Itt az új tulajdonosa Buda ikonikus gyógyszállójának 

Ötcsillagos felsőkategóriás szálláshelyként születik újjá a patinás Duna-parti hotel. Az új tulajdonos pedig nem más, mint a a BDPST Group, amely megállapodást kötött a Gellért Szálló megvételéről.
Új tulajdonosnál a Grand Tokaj Zrt.

Új tulajdonosnál a Grand Tokaj Zrt. 

Alapítványi tulajdonba került a Tokaji borvidék legnagyobb borászata.
Új tulajdonosnál a Rác fürdő

Új tulajdonosnál a Rác fürdő 

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. tulajdonába került a Rác fürdő és a mellé épült szálloda; a fürdő jövőre megnyithat, hangzott el a Főpolgármesteri Hivatal csütörtöki tájékoztatóján.
Menetrend szerinti járatok is érkeznek majd Sármellékre

Menetrend szerinti járatok is érkeznek majd Sármellékre 

A repülőteret a Nyugat kapujának szánják, amely a felújítás után európai színvonalú, korszerű légikikötőként működhet.
Új tulajdonosnál a Culinaris

Új tulajdonosnál a Culinaris 

A szakma és nagyközönség által jól ismert prémium delikátbolt-hálózat a korábban We Love Budapest és We Love Balaton oldalakat is tulajdonló Száraz Istvánhoz került, adja hírül a Forbes.hu portál.

Eladták a Szidónia kastélyszállót 

Új tulajdonossal nyitotta meg a 2014-es évet a röjtökmuzsaji kastélyhotel. Az ország elsőként átadott ötcsillagos kastélyát értesüléseink szerint az elmúlt év decemberében értékesítette három tulajdonosa - írja a Napi.hu.

Újbuda birtokba vette a Citadellát 

Birtokba vette a Citadellát a XI. kerületi önkormányzat, a hasznosítási pályázat tavaszi kiírásáig a korábbi bérlők ideiglenesen a területen maradnak - jelentette be Hoffmann Tamás (Fidesz-KDNP), Újbuda polgármestere keddi sajtótájékoztatóján.

Új tulajdonosa van a balatonalmádi Ramada Hotelnek 

Új tulajdonosa van a felszámolás alatt álló balatonalmádi Ramada Hotelnek, a szállót az Erste Leasing Zrt. vásárolta meg - közölte a felszámolóbiztos csütörtökön.

Tulajdonosváltás a Motivation Budapestnél 

A meghatározó budapesti MICE beutaztató, Motivation Budapest Kft. új tulajdonosa Jábor Mária, aki az elmúlt hat évben a cég ügyvezető igazgatói pozícióját is betölti. Az ügyvezető-tulajdonos Jábor Mária, Kaszás Máriát és Kalmár Györgyit váltja le.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!