Vezérváltás a Wolt Magyarország élén

Vezérváltás a Wolt Magyarország élén 

Hartyányi Orsi 2023. augusztusától a Wolt Magyarország ügyvezetőjeként tevékenykedik, adja hírül a storeinsider.hu szakmai portál.
A szakmával közösen készítené a Budapest-brandet a BFTK

A szakmával közösen készítené a Budapest-brandet a BFTK 

Az elmúlt hat évben a Prezi nemzetközi kommunikációs vezetője volt, előtte a TV2 politikai újságírójaként dolgozott a főváros új turisztikai és városarculati felelőse. Faix Csaba január végén lett a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. (BVA) igazgatója, február 26-án a közgyűlés megválasztotta a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) ügyvezetőjének is. Többek között ez a cég szervezi a Budapesti Tavaszi Fesztivált, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivált, a Vörösmarty téri karácsonyi és húsvéti vásárt, de hozzátartozik a rakpart tervezett nyári lezárása is az autóforgalom elől. Az Index készített interjút az új vezérrel, számos a szakma számára fontos kérdéssel.
Új ügyvezető az Aeropark üzemeltetőjénél

Új ügyvezető az Aeropark üzemeltetőjénél 

2015. február 23-tól új ügyvezető, Somogyi-Tóth Gábor vette át az Aeropark repülőgép-múzeumot és a repülőtér-látogatásokat üzemeltető Légiközlekedési Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft. (LKK) vezetését.

Repülésnél marad az Airport Debrecen volt vezetője 

A Légügyi Hatóságnál folytatja Farkas András, az Airport Debrecen leköszönt ügyvezető igazgatója. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!