Vezérváltás a Wolt Magyarország élén

Hartyányi Orsi 2023. augusztusától a Wolt Magyarország ügyvezetőjeként tevékenykedik, adja hírül a storeinsider.hu szakmai portál.

Hartyányi Orsi a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett közgazdász végzettséget. Karrierjét a Process Solutions könyvvizsgáló cégnél kezdte, majd az Egyesült Királyságba költözött, ahol a turizmus és vendéglátásban helyezkedett el. A külföldön eltöltött hét év alatt a ranglétrákat végigjárva a Casual Dining Group central-londoni területi vezetőjévé lépett elő. Innen 2016-ban tért haza, és a Zsidai Csoportnál kezdett el dolgozni. Kezdetben a budai Jamie Oliver étterem megnyitásán dolgozott üzemeltetési igazgatóként, majd az üzletfejlesztést is átvéve, a nemzetközi terjeszkedésért (Bécs, Marbella) és a budapesti éttermek operációjáért felelt.

 

A Wolt Magyarországhoz 2021-ben csatlakozott éttermi értékesítési és fejlesztési vezetőként, majd 2023. februárjától a retail üzletágat is átvette, így csapatával már több mint 4 ezer partnerért és a további bővítésért felelt. 

“Orsi az elmúlt két évben bizonyította, hogy tapasztalata, rátermettsége és elképzelései tökéletesen illeszkednek a Wolt céljaihoz. A Woltnál a folyamatos innovációban hiszünk - ha csak az elmúlt néhány hónapot nézzük, elindítottuk a Wolt+ előfizetéses rendszerünket, a Wolt Market hálózatunk folyamatosan növekedik országszerte, és a Wolt Drive üzletágunk is jelentős eredményeket ér el. A továbbiakban immár Orsi vezetésével dolgozunk azon, hogy 30 percen belül mindent eljuttathassunk vásárlóinkhoz ”, mondta Tajta Ákos, a Wolt regionális ügyvezetője.

Forrás: Store Insider


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.