Megnyílt az Utazás kiállítás 2020

Megnyílt az Utazás kiállítás 2020 

Megnyílt az Utazás kiállítás 2020 a Hungexpo területén, a koronavírus-járvány ellenére a külföldi díszvendég, Olaszország is képviselteti magát.

Csongrád megye az Utazás 2020-on 

Erősen kezd a holnapi, szakmai napon a Csongrád megyei stand az utazás kiállításon: Gémes László megyei elnök mellett ott lesz a magyar turizmus 50 legmeghatározóbb szereplői közé választott Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, a tavalyi Év regionális fürdője cím birtokosa, a makói Hagymatikum Gyógyfürdő igazgatója Gergely Gábor, és az idén 50 éves Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. Csongrád megyét hat település képviseli a HUNGEXPO 312/C jelű standjánál, ahol február 27-én, 11 órától várják a szaksajtó munkatársait. Természetesen készséggel állnak rendelkezésre a megyei médiumok számára is – telefonon, a helyszínről.

Ötven százalékos kedveményt ad a MÁV az Utazás kiállításra érkezőknek 

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a február 27-től március 1-ig tartó Utazás Kiállításra utazók részére bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.

Így jelenik meg a BFTK az Utazás 2020-on 

Magyarország első számú turisztikai seregszemléjén, a 2020. február 27. és március 1. között megrendezett budapesti Utazás Kiállításon a Főváros hivatalos turisztikai és kulturális szervezete, a BFTK „Budapest házigazdaváros” (host city) standot üzemeltet az A pavilon 208/C standján, 400 m2-en.

Február 27-én nyílik az Utazás 2020 kiállítás 

Az idén február 27. és március 1. között rendezik meg az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2020 kiállítást, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 40 ország több mint 250 kiállítója várja az érdeklődőket 20 ezer négyzetméteren - jelentette be Tihanyi Klára, a főszervező Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
2020-ban Eger az Utazás kiállítás belföldi díszvendége

2020-ban Eger az Utazás kiállítás belföldi díszvendége 

Eger kiemelkedő teljesítménye jól ismert a belföldi turizmusban. 2020-ban méltó módon ünneplik Eger helyét a turizmusban: a budapesti Utazás kiállítás belföldi díszvendége lesz a város.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!