Az úti okmányok megújítására hívja fel a figyelmet a Wizz Air

Az úti okmányok megújítására hívja fel a figyelmet a Wizz Air 

A légitársaság felhívja utasai figyelmét, hogy a hazánkban a veszélyhelyzet miatt még érvényesnek számító, de lejárt okmányaik külföldi utazásra nem alkalmasak. A légitársaság azt javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék, és szükség esetén újítsák meg úti okmányukat a repülőutak előtt.

Ellenőrizhetik személyi okmányainkat a Thalys és Eurostar vonatokon 

A nagysebességű nemzetközi Thalys és Eurostar vonatok utasai személyi okmányainak ellenőrzéséről, utaslista készítéséről és annak megosztásáról egyezett meg pénteken Belgium, Franciaország és Hollandia.

Az úti okmányok biztonságát fokozná az Európai Bizottság 

Európa határai védelmének javítása, a belső biztonság garantálása és a migráció hatékonyabb kezelése érdekében az úti okmányokkal való visszaélések visszaszorítására dolgozott ki javaslatot az Európai Bizottság csütörtökön.
 Középmezőnyben a magyar útlevél a világ úti okmányainak listáján

Középmezőnyben a magyar útlevél a világ úti okmányainak listáján 

Lista készült arról, hogy melyek azok az útlevelek, amelyekkel a világ legtöbb országába el lehet jutni vízum igénylése nélkül – Svédország végzett az élen, Magyarország a 26. az 51-es listán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!