Tengerparti életérzés a Velencei-tónál 

Május végén már a nagyközönség számára is megnyílik a Velencei-tó Kapuja létesítmény, amelyet az utóbbi idők viharos szelei nem kíméltek, a mintegy 13 ezer tonna odafuvarozott és szépen elgereblyézett felső, finom homokréteget ezerrel vitte a szél a szélrózsa minden irányában.

Velencei-tó: tovább nyomoznak 

További két hónappal meghosszabbították a Velencei-tó kapuja elnevezésű beruházással kapcsolatban több feljelentés alapján indított nyomozást - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

Ajtók a Velencei-tó Kapuján 

Nemsokára lesznek ajtók is a tó kapuján, azaz a Velencén jelentős késéssel épülő, igen vitatott projekt épületein - tájékoztatott Velence önkormányzata.
Mit bír el a Velencei-tó?

Mit bír el a Velencei-tó? 

Megkezdődött a Velencei-tó kapuja turisztikai beruházás II. ütemének megvalósítása.

Élőlánccal tiltakoznak a zöldek a Velencei-tó kapuja ellen 

Az Európai Unió által 1,5 milliárd forinttal támogatott Velencei-tó kapuja projekt megvalósítása ellen tiltakoznak civil szervezetek: az Angelika Természetvédő Egyesület aktivistái más szervezetekkel összefogva figyelemfelkeltő demonstrációt tartanak a közeljövőben, és akár élőlánccal is megakadályozzák, hogy a beruházás megkezdődjön - jelentette ki a szervezet elnöke, Szigeth Gábor az MTI-nek hétfőn.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!