MUISZ-közgyűlés: aktív félév után tevékeny jövő 

Megtartotta idei első közgyűlését a Magyar Utazási Irodák Szövetsége. Az eseményen hallhattunk a szövetség elmúlt félévének aktivitásairól és a jelenlegi lobbitevékenységekről, valamint a további tervekről, de a közgyűlésnek helyet adó Pesti Vigadót és a Hotelstars-rendszert is megismerhették a jelenlévők.

Budapest fejlesztésének jelene és jövője 

A Magyar Művészeti Akadémia a Pesti Vigadó 150. évfordulója alkalmából konferenciát rendezett a Vigadó Makovecz termében. Köszöntőt mondott Tarlós István főpolgármester, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Fekete György professzor, a MMA elnöke is.

Két hónapig tartó programsorozattal ünneplik a 150 éves a Vigadót 

Hangversenyekkel, művészeti programokkal és egész napos konferenciával ünneplik a Pesti Vigadó átadásának 150 éves évfordulóját januárban és februárban – hangzott el a jubileumi rendezvényeket felvezető pénteki budapesti sajtótájékoztatón.

Megmutatjuk a felújított Pesti Vigadót! 

Március 14-én nyitja meg újra kapuit a Pesti Vigadó, a régi pompájában tündöklő épület számos programmal várja az érdeklődőket.

Egymilliárd forint a Pesti Vigadó rekonstrukciójára 

Mintegy egymilliárd forint azonnali átcsoportosítását rendelte el a kormány a Pesti Vigadó rekonstrukciójának befejező, III. üteméhez a rendkívüli kormányzati intézkedések terhére.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!