Nem találná ki, miért jár súlyos bírság ezentúl Horvátországban!

Nem találná ki, miért jár súlyos bírság ezentúl Horvátországban! 

A megnövekedett turizmus főszezonban nagyon megterheli Dubrovnik erőforrásait, ezért számos döntés született: meghatározták, hogy egyszerre hányan lehetnek a történelmi óvárosban, vagy azt, hogy milyen hangosan működhetnek a vendéglátóegységek. Azonban néhány szokatlan döntést is hozott a városvezetés.
Háttérzaj: rejtett veszély a munkahelyen

Háttérzaj: rejtett veszély a munkahelyen 

Földünkön évente egy decibellel nő a háttérzaj mértéke. Napjainkban az unió lakosságának 45 százaléka, a magyar lakosságnak pedig 30 százaléka, azaz mintegy 3 millió ember él és dolgozik az egészséget is károsító 55 decibeles határértéknél nagyobb zajszint mellett. A nyitott – open office – irodákban a zajszennyezés mértéke eléri, sőt meg is haladja az egészségügyi határértéket, ráadásul a munka sem megy így olyan jól.

Tarlós István elnézést kér a budapestiektől 

Tarlós István elnézést kér a budapestiektől a hétvégi műrepülőverseny okozta kellemetlenségek miatt és bejelentette, amíg ő a főpolgármester, nem lesz többé ilyen verseny ilyen feltételekkel a belvárosban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!