A jövő tartalmas

A jövő tartalmas 

1993-ban lehetett először foglalni az Amadeus rendszerében – és bár az utazási irodák világszerte hatékonyan használják a kódokkal vezérelhető felületet, a tartalomban rengeteg változás történt.
Megújuló Helia

Megújuló Helia 

Az elmúlt években nagyszabású rekonstrukció indult el a Danubius Hotelsnél, amelynek eredményeképp számos szálloda megújult. Most épp a Danubius Hotel Helia étterme és a szálloda terasza mutatta be felfrissített belső tereit és gasztronómiai koncepcióját, nagyszabású ügyfélparty és sajtótájékoztató keretében, az új dizájn alapját képező pitypangok és sárga színek köré építve.

Múzeumok Éjszakája Szombathelyen 

Aki június 22-én épp Szombathelyen jár, beszállhat egy szimfónikus zenekarba, körbenézhet az egykori börtönben, különleges édességeket kóstolhat vagy épp a rómaiak átkaival ismerkedhet.
Budapest vezetéssel

Budapest vezetéssel 

A város, amely 2000 évnyi történelemről mesél, rengeteg felfedeznivalót kínál még saját lakosainak is – derült ki a BKIK és a BFTK által közösen szervezett túrán az Idegenvezetők Világnapján, amely a belvároson keresztül Óbudáig kalauzolt végig korokon és történeteken.
Korábban vált valóra az UNWTO előtejelzése

Korábban vált valóra az UNWTO előtejelzése 

A világ turizmusa 2018-ban elérte azt a szintet, amelyet a UNWTO 2010-es elemzésében 2020-ra prognosztizált, vagyis 1,4 milliárd turista érkezett globálisan.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!