Végigettük Lyont 

Sok szempontból olyan, mint Párizs kicsiben, csak jóval olcsóbb és van saját étteremtípusa – ha valaki Dél-Franciaországban jár és szeret enni, ki ne hagyja Lyont.

Bouchon és Bocuse - végigettük Lyont 

Sok szempontból olyan, mint Párizs kicsiben, csak sokkal olcsóbb és van saját étteremtípusa – ha valaki Dél-Franciaországban jár és szeret enni, ki ne hagyja Lyont.

Tito, a Facebook és az üzleti utaztatás 

Az üzleti utaztatásban és rendezvényszervezésben még mindig sok pénz van, de aki valóban keresni akar rajta, annak érdemes követnie a legfrissebb trendeket. Környezettudatosság, technológia, közösségi média és ROI – legtöbbször ezekkel a varázsszavakkal találkoztunk az iparág legnagyobb régiós kiállításán, Szlovéniában. Néhány tipp, hogy mire is érdemes odafigyelni.
Tito, az üzleti utaztatás és a Facebook találkozása

Tito, az üzleti utaztatás és a Facebook találkozása 

Az üzleti utaztatásban és rendezvényszervezésben még mindig sok pénz van, de aki valóban keresni akar rajta, annak érdemes követnie a legfrissebb trendeket. Környezettudatosság, technológia, közösségi média és ROI - legtöbbször ezekkel a varázsszavakkal találkoztunk az iparág legnagyobb régiós kiállításán Szlovéniában. Néhány tipp, hogy mire is érdemes odafigyelni.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!