Örömünnep Djerba szigetén: az El Ghriba zarándoklat 

Tunéziába nemcsak a nyaralási főszezonban érdemes ellátogatni. A tavasz a pihenés mellett kitűnően alkalmas a kulturális élmények begyűjtésére. Egyedülálló élmény a helyi zsidó kultúra ünnepe, a híres El Ghriba zarándoklat Djerba szigetén. A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából május 12. és 14. között a helyszínen jártunk, emellett számos más látnivalót is felfedeztünk.

Fókuszban a gyerekek a lackenhofi síterepen 

Az alsó-ausztriai Lackenhof település Ötscher síterepén kiváló lehetőség kínálkozik arra, hogy a család legkisebb tagjai is elsajátítsák a síelés alapjait.

Kötött pályán az intelligens közlekedés 

A vasút mint interaktív múzeum? Ha teret kapnak a hagyományteremtő céllal megrendezett Rollig-Net kongresszuson megismert innovatív megoldások, akkor „sínen vagyunk” az okos város koncepciójába illeszkedő vasút felé. 
Tenger, vendégszeretet, kultúra – irány Tunézia!

Tenger, vendégszeretet, kultúra – irány Tunézia! 

Ha a nyaraló nem elégszik meg a finom homokkal borított tengerparttal, hanem a fürdőzés mellett egy gazdag történelmű nép vendégszeretetét is élvezni szeretné, valamint szívesen ismerkedne szokásaival, kultúrájával, akkor a szabadság tervezésénél remek választás Tunézia. Nemcsak a szállodákra igaz, hanem az egész országra: all inclusive, mégpedig elérhető áron.
Mássalhangzó-torlódás, sípálya és partizánkórház

Mássalhangzó-torlódás, sípálya és partizánkórház 

Hiába volt december közepe, a környező országok sípályáinak többségén még alig akadt hó. Ez volt a helyzet Szlovéniában is, ahová munkatársunkat is meghívták „A szlovén lejtők gyöngyszemei” mottóval szervezett túrára. Bár síelni nem sokat tudott, azt megtapasztalhatta, hogy a magyar családoknak jó választás lehet egy téli aktív üdülés célpontjaként a szomszédos ország.

Partizánkórház és sípálya a mássalhangzó-torlódás földjén 

Hiába van december közepe, a környező országok sípályáinak többségén még alig-alig akad hó. Ez a helyzet Szlovéniában is, ahová munkatársunkat is meghívták „A szlovén lejtők gyöngyszemei” mottóval szervezett túrára. Bár síelni nem sokat tudott, azt megtapasztalhatta, hogy a magyar családoknak jó választás lehet egy téli aktív üdülés célpontjaként a szomszédos ország.
Kényeztetés a Vörös-tenger partján

Kényeztetés a Vörös-tenger partján 

Aki tisztában van vele, mit várhat el, mi az, amiben része lehet, nem fog csalódni: az egyiptomi tengerparti üdülések a legjobb ár-érték arányt képviselik idén is a magyar piacon. A Kartago Tours hurghadai tanulmányútján jártunk.
Egyiptomi nyaralás: No.1 úti cél

Egyiptomi nyaralás: No.1 úti cél 

Aki tisztában van vele, mit várhat el, mi az, amiben része lehet, nem fog csalódni: az egyiptomi tengerparti üdülések a legjobb ár-érték arányt képviselik a kategóriában. A Kartago Tours hurghadai tanulmányútján jártunk.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!