Osztrák paradigmaváltás a turizmusban

Osztrák paradigmaváltás a turizmusban 

A turizmussal kapcsolatos fontos kérdésekre adhat választ Ausztria több kezdeményezése és kiállítása.
Átadták a megújult Borostyán Panziót a Bükkben

Átadták a megújult Borostyán Panziót a Bükkben 

Átadták a répáshutai Borostyán Panziót, miután a Téry Ödön Nemzeti turistaház-fejlesztési Program keretében teljesen felújították. Ősztől új szolgáltatáskínálattal várják a vendégeket.
Turisztikai fejlesztésekre ad támogatást a kormány a Kékesen

Turisztikai fejlesztésekre ad támogatást a kormány a Kékesen 

Négyévszakos kabinos felvonó és a hozzá kapcsolódó infrastruktúra megépítéséről döntött a kormány a Kékesen.
Aktív turisztikai workshopot szervez az MTÜ

Aktív turisztikai workshopot szervez az MTÜ 

Utazási irodáknak és tour operátoroknak szervez november 21-én workshopot az Magyar Turisztikai Ügynökség. Az esemény célja, hogy a szakma szereplői első kézből, részletesen ismerhessék meg a hazai aktív turisztikai kínálatot - közölte pénteken az ügynökség.
Tunézia, a kalandorok paradicsoma

Tunézia, a kalandorok paradicsoma 

Tunézia nem csak nyáron – és nem csak a családosok számára – nyújt tökéletes kikapcsolódást. A vendégszeretetükről híres észak-afrikai országban azok is megtalálják számításaikat, akik aktívan, netán enyhébb időjárásban szeretik eltölteni szabadságukat. A vitorlázástól a golfon át a lovaglásig és tevegelésig ugyanis számos kalandos programban lehet részük itt azoknak, akik tavasszal kelnének útra.

10 milliárd hullhat az aktív turizmus ölébe 

Turisztikai non-profit szervezetek részére 10 milliárd forintos keretösszeggel, „Aktív turisztikai hálózatok infrastruktúrájának fejlesztése” címmel jelent meg pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. A pályázat célja Magyarország természeti kincseinek, ember alkotta értékeinek aktív és ökoturisztikai szemléletű bemutatása - közölte pénteken az NGM.

Sportcentrumot avatnak a Börzsönyben hétvégén 

Szombaton adják át a Börzsöny Sportcentrumot Diósjenőn - közölte a Börzsöny Invest Kft.
Aktív turizmus és gasztronómia Nyugat-Balatonon

Aktív turizmus és gasztronómia Nyugat-Balatonon 

A Nyugat-Balaton térsége bővelkedik látnivalókban és programlehetőségekben. Keszthely, Hévíz, Zalakaros, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy és Balatongyörök változatos természeti, kulturális és egészségturisztikai élményeket kínál a szezononként változó vendégkörnek.
Fejlődő aktív turizmus a Kis-Balatonnál

Fejlődő aktív turizmus a Kis-Balatonnál 

Jelentős aktív turisztikai fejlesztések valósultak meg a Kis-Balaton környékén, amelyeket a közelmúltban egy kerékpáros túra keretében ismerhettek meg Hévízen a régióban dolgozó szakemberek.
Aktívan a Mátrában

Aktívan a Mátrában 

Téli túráim során nagyon megszerettem a Mátrát, ezért örömmel fogadtam el a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghívását a környék aktív turisztikai lehetőségeit bemutató szakmai programra.

Sportpályát és nyitott karámot kap az Arbo Tanya 

Műfüves téliesíthető sportpályával és nyitott karámmal gazdagodik a Debrecen melletti Arbo Tanya.

Aktív turisztikai fejlesztés Ozorán 

A paksi székhelyű PÉ-ME Kft. Ozorádó Horgászparadicsomában hajtott végre aktív turisztikai szolgáltatásfejlesztést uniós támogatással. A cég az Új Széchenyi Terv Dél-Dunántúli Operatív Program Turisztikai szolgáltatások fejlesztése című (DDOP-2.1.1/I-11) pályázatának keretében 7 új aktív turisztikai programmal bővítette szolgáltatásainak körét, növelve ezzel Ozora turisztikai vonzerejét is. A 99 881 468 forint összköltségvetésű fejlesztési projektet 50%-ban, 49 940 734 forinttal támogatta az Európai Unió.

Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Fesztivál 

2011 nyarán debütált első alkalommal a Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Fesztivál, mely hagyományteremtő reményekkel született még és lám idén, május 24. és 28. között folytatódnak a határtalan kalandok.

Új attrakciók Sas-hegyen 

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság újabb bemutatóhelye újult meg pályázati forrásból, ezúttal a Sas-hegyi Látogatóközpont lett szebb, látogatóbarátabb. A Sas-hegy Természetvédelmi Terület ez év tavaszától új attrakciókkal bővülve várja a látogatókat.

Aktív turizmus fejlesztése a Körösök Völgyében 

A Közép-Békési Területfejlesztési Önkormányzati Társulás koordinálásával, a Békésen főként a vízitúrákhoz, Békéscsabán és Gyulán inkább a kerékpározáshoz és a gyalogtúrákhoz szükséges eszközök kerültek elhelyezésre - adta hírül Békés város önkormányzata.

Szilvásvárad, az aktív turizmus bölcsője 

Tanulmányutat szervezett a Szilvásváradi Specialized Maraton és Uniqa Outdoorsport Fesztivál apropóján a Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága és Szilvásvárad Község Önkormányzata május 28-29-én.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!