Sikeres volt a 40. ASEAN Idegenforgalmi Fórum

Sikeres volt a 40. ASEAN Idegenforgalmi Fórum 

A pandémia utáni első, élőben megtartott  ázsiai idegenforgalmi rendezvény a Kambodzsában 3. alkalommal  rendezett 40. ASEAN idegenforgalmi fórum és TRAVEX (The ASEAN Tourism Forum - ATF) idegenforgalmi vásár nagy sikerrel  zárult, tájékoztatott Sárdi Rudolf a Kambodzsai Királyság Idegenforgalmi Minisztériumának magyarországi képviselője.
Délkelet-Ázsia turizmusa válság után, integráció előtt

Délkelet-Ázsia turizmusa válság után, integráció előtt 

Megkezdődött az ázsiai térség egyik legfontosabb turisztikai szakmai rendezvénye, az Asean Tourism Forum 2013, ami január 24-ig zajlik Laosz fővárosában, Vientiane-ban. 
Ázsiai turisztikai seregszemle Laoszban

Ázsiai turisztikai seregszemle Laoszban 

2013. január 18-24. között rendezik meg Laosz fővárosában, Vientiane-ban az egyik legjelentősebb ázsiai turisztikai rendezvényt, az ASEAN Tourism Forumot (ATF). A vásáron részt vesz munkatársunk is, így a legfontosabb ázsiai szakmai hírekről folyamatosan beszámolunk olvasóinknak. 

Izmos nemzetközi jelenlét az ATF idegenforgalmi vásáron 

Ismét nagy érdeklődés, több mint 1400 delegált részvétele mellett rendezték meg január közepén Délkelet-Ázsia legnagyobb turisztikai seregszemléjét, az Asean Tourism Forumot. 
Thaiföldi terv: széthúzzák a szezont

Thaiföldi terv: széthúzzák a szezont 

A délkelet-ázsiai térség legnépszerűbb állama a magyarok körében Thaiföld. Tavaly a zavargások ellenére nőtt a turistaforgalom, az idén az új légi járatok és az infrastrukturális fejlesztések hatására további fellendülés várható.

Ázsia legnagyobb turisztikai seregszemléje 

Alig egy hónap múlva kezdetét veszi a kambodzsai fővárosban a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) Turisztikai Fóruma, az ATF. A rendezvény iránt világszerte óriási az érdeklődés, a konferenciát kísérő szakvásárra minden kiállítói hely elkelt. Munkatársunktól
Januárban Kambodzsába várják a turisztikai szakmát

Januárban Kambodzsába várják a turisztikai szakmát 

Ázsia hagyományos turisztikai seregszemléjét, az ATF-et jövőre január 19-21. között rendezik meg Kambodzsa fővárosában, Phnom Penhben.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!