A gyógyfürdőket is meglátogatná a finn Mikulás

A gyógyfürdőket is meglátogatná a finn Mikulás 

A finn Mikulás megszakította hivatalos magyarországi körútját, hogy néhány percre láthassa a Balaton legsportosabb óvodájának gyermekeit. A látogatás ugyan csak néhány percig tartott, de a balatonföldvári gyerekek és az ovi dolgozói is meglepődtek, amikor kopogtak az ablakon. A Mikulás kisebb ajándékokat adott át a gyerekeknek és megdicsérte azokat a pedagógusokat is, akik ilyen jó hangulatot tudnak teremteni az óvodában – áll a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) közleményében.
Balatoni borok a szállodai back office-ban dolgozóknak

Balatoni borok a szállodai back office-ban dolgozóknak 

Ők azok, akik a háttérben dolgozva, több ezer magyarnak tették lehetővé, hogy nyugodtan, minőségi szolgáltatások közepette tölthessék el nyaralásukat. Az akciót a turizmus világnapja alkalmából szervezték.
Balatonon a bérek jelentősen emelkedtek, a munkaerőhiány kezelhető

Balatonon a bérek jelentősen emelkedtek, a munkaerőhiány kezelhető 

A balatoni kiemelt üdülőövezetben jellemzően 50 százalékkal nőttek a bérek az elmúlt két-három évben, a munkaerőhiány kezelhető, a balatoni vendéglátósok felkészültek az idei szezonra - közölte Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) elnöke pénteki sajtótájékoztatóján Balatonföldváron.

Nem pánikolnak a balaltoni horeca-sok 

A balatoni kiemelt üdülőövezetben jellemzően 50 százalékkal nőttek a bérek az elmúlt két-három évben, a munkaerőhiány kezelhető, a balatoni vendéglátósok felkészültek az idei szezonra - közölte Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) elnöke pénteki sajtótájékoztatóján Balatonföldváron.
Folyamatban van az egységes Balaton-márka kiépítése

Folyamatban van az egységes Balaton-márka kiépítése 

Csatlakozott a kormány által meghirdetett családok évéhez a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ), amely meghatározó szereplője lesz a balatoni turizmus irányítását végző, hamarosan megalakuló konzorciumnak - mondta Hoffmann Henrik, a szervezett csütörtökön újraválasztott elnöke Siófokon.
Sosem látott figyelmet kapott a Balaton idén

Sosem látott figyelmet kapott a Balaton idén 

Sosem látott figyelem irányult a Balatonra ezen a nyáron, de nincs vége a szezonnak, az üdülőövezet továbbra is "nyitva tart" - hangzott el a Balatoni Turizmus Szövetség (BTSZ) szombati sajtótájékoztatóján, amelyet a Balaton közepén, egy hajón tartottak. 

''A balatoni szezont nem lehet meghosszabbítani'' 

"Nem annak kell örülni, hogy a nyugat-európai terrortámadások miatt többen jönnek az idén a Balatonhoz, hanem inkább azt kellene elérni, hogy azért jöjjenek sokan nyaralni inkább ide, mert jó" - ezt mondta a Faktornak Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére