Balira készül? Akkor erről tudnia kell!

Balira készül? Akkor erről tudnia kell! 

A külföldi turistáknak ezentúl 150 000 rúpia (mintegy 3500 forint) illetéket kell fizetniük, ha be akarnak lépni a turisták egyik legkedveltebb úti céljára.
Óriásplakátokon hirdet dress code-ot ez az ország

Óriásplakátokon hirdet dress code-ot ez az ország 

Bali sok turistát vonz, akik közül néhányan bajba is kerültek már, mert megszegték a sziget szabályait - írja a Roadster.hu.
Megmenekültek a turisták az indonéz szexuális szigortól

Megmenekültek a turisták az indonéz szexuális szigortól 

Csak a helyiekket fenyegeti börtön a házasságon kívüli szexért. 
Bali szigetére is lehet mostantól utazni

Bali szigetére is lehet mostantól utazni 

Egzotikus strandok, békés dzsungel és gazdag kultúra – ezek mind megtalálhatók Balin, amely mostantól karantén és PCR-teszt nélkül elérhető a magyar utazók számára.
Balira márciustól már karanténmentesen?

Balira márciustól már karanténmentesen? 

Indonézia könnyített a beutazási feltételeken és februárban megkezdte Bali szigetének megnyitását egyelőre karanténkötelezettséggel, de március közepétől már remélhetőleg anélkül. Mindent az érvényes beutazási feltételekről.
Bali ismét várja az utazókat

Bali ismét várja az utazókat 

Indonézia nyaralószigete, Bali a hét végétől újra fogadja a világ összes országából a látogatókat – közölték tisztviselők hétfőn, több mint három hónappal azután, hogy bejelentették, hogy a sziget csak egyes államok számára áll nyitva.
Összeomlott Balin a turizmuson alapuló gazdaság

Összeomlott Balin a turizmuson alapuló gazdaság 

A koronavírus delta-változata gazdasági válságba sodorta Balit, Indonézia egyik leggazdagabb tartományát, és konfliktusokhoz vezetett a hindu rítust követő helyiek, valamint a hatóságok között - írja a vg.
Bali a legkedveltebb úticél a magyarok körében

Bali a legkedveltebb úticél a magyarok körében 

Bali, a Maldív-szigetek és a Seychelle-szigetek szerepel a magyar utazók bakancslistájának első három helyén a repjegy.hu felmérése szerint.
Különleges hagyományok, biztonság, vendégszeretet? Bali!

Különleges hagyományok, biztonság, vendégszeretet? Bali! 

Badun kormányzóság turisztikai hivatala és a Singapore Airlines közös programot tartott partnereiknek. Az előadásokon, és az azokat követő vacsorán a Novotelben jártunk.
A KKM a Balin tartózkodó magyarokat figyelmezteti

A KKM a Balin tartózkodó magyarokat figyelmezteti 

Szerdán megnyitják Bali nemzetközi repülőterét, de az Agung vulkán környékét továbbra is el kell kerülni - figyelmeztette a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata a Balin tartózkodó magyar állampolgárokat.

Kitört az Agung vulkán Balin 

Bali szigetén lévő Agung szombat este egyszer, vasárnap pedig háromszor is kitört. Kráteréből a hamu mintegy négyezer méteres magasra lövellt fel, térségében sűrű, fekete füst gomolygott.

Egyre veszélyesebb a helyzet Balin és Ambae-szigetén 

Több ezer embert evakuáltak az indonéziai Balin és a vanuatui Ambae-szigeten, mivel két vulkán is közel áll a kitöréshez a térségben. 

Menekülnek az emberek Bali szigetén 

Több mint 120 ezren menekültek el a kitörni készülő Agung vulkán környékéről a népszerű indonéziai üdülőhely, Bali szigetén.

Szlovák utazási irodával utaztatja Balira a táborozókat Rubint Réka 

Több mint hétszázezer forintba kerül Rubint Réka Alakreform tábora, amit idén ősszel Balin rendeznek meg.

Vízummentesen utazhatunk Balira 

Indonézia vízummentességet vezet be 169 ország polgárai számára, a lépéstől a nemzetközi turistaforgalom fellendülését várják. 

Balira vitte legjobb viszonteladóit a Colonnade 

Immár 21. alkalommal szervezett incentive túrát legjobb viszonteladó partnereinek a Colonnade Biztosító. Idén Bali volt az úti cél.

Sztárok nyomában: itt nyaralnak a hírességek 

Mexikó, Thaiföld, Maldív-szigetek, Dubaj vagy Bali? A világsztárok, sportolók körében ezek is a legkedveltebb úti célok közé tartoznak, amikor ősszel pihenőt vesznek ki, hogy elvonuljanak a világtól.

Vulkáni hamu miatt zárták le Bali repülőterét 

A kelet-jávai Raung hegyből gomolygó füst miatt ismét lezárták Bali nemzetközi repülőterét - másfél hónap alatt immár negyedszer.

Naponta közlekedő járatot indít Balira az Emirates 

Az Emirates bejelentette, hogy 2015. június 3-tól naponta közlekedő járatot indít Dubajból az indonéz szigetvilág egyik legkedveltebb nyaralóhelyére, Balira.

A hotelszoba, ahol a lába alatt terül el a vízi élővilág 

Egészen Indonéziáig kell menni az üvegpadlós élményért, de a képek tanúsága szerint megéri.

Horvátország az év top nászutas úti céljai között 

Az aktuális internetes keresési trendek alapján állította sorrendben a Fodors Travel a 2014-es év legnépszerűbb nászutas desztinációit. A Top 10-be egyetlen európai desztináció, Horvátország került be. 

Álomutak féláron 

Nem csoda, hogy pillanatok alatt elkapkodták az egyik kuponos oldalra feltöltött egzotikus üdüléseket, hiszen a reális értékük felénél is kevesebbért kínálták azokat. Egyre nagyobb kétségek merülnek fel ugyanakkor az akciós ajánlatokkal kapcsolatban. Az online utazási kuponokat száznál is többen vásárolták meg.

Izzó juharfák és homokos ázsiai tengerpartok 

A 2013/14-es téli időszak terveit, programjait mutatta be a JTB Hungary Ázsiaspecialista utazási iroda Budapesten.

Halálra ítélték a drogcsempész nagyit 

Halálra ítéltek egy 56 éves brit asszonyt Balin, akinek kokaint találtak a bőröndjében, írja a TravelMole. 

Kerékpárral tekert Baliról az USA-ba egy magyar 

Kerékpárral tekert Baliról az USA-ba egy magyar kerékpáros, 135 nap alatt 9900 kilométert tett meg.

Földrengés rázta meg Balit 

Bali szigetét 6,1-es erősségű földrengés rázta meg csütörtökön napközben, a földmozgás hatására pánik tört ki Kutában a turisták körében is. A történtek során 50-en sérültek meg. 

Világkonferencia Balin a spa és wellness turizmusról 

Májusban az indonéz szigetvilág gyöngyszeme, Bali adott otthont az 5. Global Spa Summitnak, az egészségturizmus a davosi Világgazdasági Fórum mintájára szervezett szakmai csúcstalálkozójának. Erre idén az előző évi konferenciához hasonlóan két magyart, dr. Várhelyi Tamást és dr. Puczkó Lászlót is meghívtak. A meghívás jelentőségét jelzi, hogy a közvetlen konkurens Romániából és Szlovákiából senki nem kapott meghívást.

Kuta Beach, Bali – szemét úszik a vízen 

Kedden az indonéz hatóságok egészségügyi okokból lezárták Bali egyik legnépszerűbb tengerparti szakaszát, Kuta Beach-et.

Nem indulnak repülők Balira 

Nem csupán mifelénk nehezítheti vulkáni hamu a légi közlekedést; jelnelg Balin küzdenek ezzel a helyzettel - írja az Index a Független Hírügynökség nyomán.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!