A fesztivál, amihez nem kell bankkártya

A fesztivál, amihez nem kell bankkártya 

Kerek egy hónap és elstartol az ötödik Bánkitó Fesztivál. A fellépők listája teljes, több mint ötven zenei formáció öt zenei helyszínen három napon át táncoltat, de nappal sem marad senki program nélkül. 
Mozgalmárok, álom állam, bringások

Mozgalmárok, álom állam, bringások 

A negyedik Bánkitó Fesztivál július 20-22. között a zenei program kavalkád mellett idén is fontos és aktuális társadalmi kérdéseket vet fel színházi előadásokon, kiállításokon, beszélgetéseken és műhelymunkákon keresztül.
Most már biztos: idén is lesz Bánkitó Fesztivál

Most már biztos: idén is lesz Bánkitó Fesztivál 

Sokáig kérdés volt, hogy idén lesz-lehet-e fesztivál, sikerül-e olyan összefogást létrehoznia a szervezőknek, mely a szűkös anyagi források ellenére képes összehozni egy három napos együttlétet a tónál.
Túl a próbaüzemen

Túl a próbaüzemen 

A bánki Tó Hotel 2010 szeptemberében megkezdett fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A beruházás során új szállodarészt alakítottak ki, illetve elkészült a sport- és szabadidő központ is.

Telekocsi és bringa: Irány a Bánkitó Fesztivál! 

Az alapvetően kerékpáros rendezvényre megosztva a fuvart telekocsival is el lehet jutni. Munkatársunktól

Hadd szóljon: Louis Armstrong nyomában 

Nemzetközi Louis Armstrtong Fesztivált rendeznek "Salute to Louis Armstrong" címen a Bánki-tónál.

Új szárnnyal bővül a bánki Tó Hotel 

A bánki Tó Hotel 2010 szeptemberében megkezdett fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A beruházás során új szállodarészt alakítanak ki, sport- és szabadidő központ készül. A nyitás tervezett időpontja: 2011. június 24.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!