Három bázisát is bezárja a Wizz Air

Három bázisát is bezárja a Wizz Air 

Megszűnik a fapados légitársaság Walesben lévő bázisa és összes ottani járata, a magas költségekre és a gazdasági környezetre hivatkozva, de a romániai Bákóban és az olaszországi Bariban is bezár az állomáshely - írja az AIRportal.hu.

Új bázist nyitott a Wizz Air Gatwicken 

A légitársaság bejelentette, hogy új bázist nyit a londoni Gatwick Repülőtéren, amely London-Luton és a közelmúltban bejelentett Doncaster Sheffield után a Wizz Air UK, a csoport Egyesült Királyságban bejegyzett légitársaságának harmadik bázisa lesz. Egy Airbus A321 típusú repülőgépet telepít a dél-londoni központba, és 2020. október 22-től négy új járatot indít szabadidős desztinációkra, Görögországba, Olaszországba, Spanyolországba és Máltára.
Új bázist nyit a Wizz Air Romániában

Új bázist nyit a Wizz Air Romániában 

2020 októberében a légitársaság 2 Airbus A320 típusú repülőgépe áll szolgálatba a Bákói Repülőtéren. A Wizz Air 2020. október 29-től 6 országba összesen 12 új járatot indít Bákóból, amely a vállalat 7. bázisa Romániában, és 2. a történelmi moldvai régióban, Jászvásár (Iași) mellett.

Ősztől két francia városba is repül a Ryanair Budapestről 

A dél-franciaországi Toulouse-ban nyit újabb bázist az Ryanair október 29-től. Az ír ultra low-cost cég két repülőgépét állomásoztatja majd az Airbus főhadiszállásának is otthont adó Blagnac-reptéren, és 11 új útvonalon indít járatokat, többek közt Budapestre is. A cég a téli menetrendben Bordeaux-t is összeköti Budapesttel - írja az Airportal.hu
Bécsben nyit bázist a Wizz Air

Bécsben nyit bázist a Wizz Air 

A Wizz Air bejelentette, hogy Bécsben nyitja meg legújabb bázisát, így hálózata Ausztriával 44 országra bővül.
London Luton repülőtéren nyit új bázist a Wizz Air

London Luton repülőtéren nyit új bázist a Wizz Air 

2017. június 18-án a London Luton repülőtéren egy új Airbus A320 típusú repülőgéppel megnyitja 28. bázisát a Wizz Air. London Luton több mint tizenkét éve része a Wizz Air járathálózatának, és a nyitással a légitársaság első bázisa lesz az Egyesült Királyságban.

Megnyitja 26. bázisát a Wizz Air 

2017. márciusában Chisinauban nyílik a huszonhatodik bázisa a Wizz Airnek. 
Nem repül tovább Debrecenből Malmöbe a Wizz Air

Nem repül tovább Debrecenből Malmöbe a Wizz Air 

Szeptember közepétől felfüggeszti Debrecen-Malmö járatát a Wizz Air, amely július végén bezárja a Debrecen-Brüsszel útvonalat is. 
Debrecenben nyitotta második bázisát az országban a Wizz Air

Debrecenben nyitotta második bázisát az országban a Wizz Air 

Magyarországon a második bázisát nyitotta meg ma a Wizz Air Debrecenben, a tizenkét közép-kelet-európai országban fenntartott bázisa közül a huszonkettediket.  

Milánóban nyit új bázist a Ryanair 

Ezzel 73. bázisát nyitja meg a légitársaság.

Együtt sztrájkolhat Svédország és Dánia a Ryanair ellen 

A dán szakszervezetek sztrájkot hirdettek a Ryanair ellen egy régóta húzódó vita miatt. A légitársaság ezután bejelentette, hogy a Koppenhágában állomásozó egyetlen repülőgépét kiviszi az országból. Svédország támogatja skandináv szomszédját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!