Showroom-nyitás Budapesten

Showroom-nyitás Budapesten 

A Basic Collection Home egy ún. „multibrand concept store”, amire igazán nehéz magyar megfelelőt találni. Több gyártó kínálatából válogathatnak partnereik, a hely különlegességét pedig az adja, ahogy a bútorokat a cég szakértői válogatják össze.
Séta egy elegáns kertben vagy parkban a Carlucci-val?

Séta egy elegáns kertben vagy parkban a Carlucci-val? 

Mintha egy óriási parkba, kertbe kerültünk volna - úgy érezzük magunkat a Carlucci cég legújabb kollekciójának bemutatóján. Az eredetileg holland alapítású cég tulajdonosa a német anyavállalattal rendelkező, az európai szállodaipar területén piacvezető textilcég, a JAB, amely meghívta magyarországi szakmai partnereit a budai JAB-Villába, hogy az európai bemutatókkal egyidőben idehaza is megismerhessék e páratlanul szép, izgalmas megjelenésű, a természet ihlette új kollekciót.

Fényjáték 

Amikor először találkoztak, rögvest eldöntötték, közösen képzelik tovább a jövőt. Egyikük – Szetei Krisztián – 25 nm-es villanyszerelési kiskerüzletet „vitt” Pesten, másikuk – Orbán Zoltán – pedig egész más területen dolgozott, hiszen vidéken szállodai üzemeltetéssel foglalkozott. Zoli (Z) annyit tudott a lámpák, világítás világáról, mint bárki más (vagyis nem sokat), mégis azonnal elkezdték megbeszélni a közös lámpaüzlet bérlésének lehetőségét.

A kör négyszögesítése 

Fiatalos elemek, igazi friss színvilág keveredik a tradicionális retroformákkal, anyagokkal, alakzatokkal. A lágyabb, fakóbb színek ideje következik. És az is tiszta szerencse, ha fellelünk a szekrény mélyén néhány régebbi, elnyűtt farmert…
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!