Fagylaltút - valahol Amerikában

Fagylaltút - valahol Amerikában 

Az európai szőlősgazdák elsősorban a borutak segítségével bővíthetik piacukat, az Egyesült Államokban azonban a mezőgazdasági turizmus hódít, a farmerek kihasználják az új, különleges lehetőségeket. Marylandban például egyre népszerűbb családi elfoglaltság a fagylaltút bejárása - írja az Agrárszektor.
Túra és piknik a gleccsertől a borospincéig

Túra és piknik a gleccsertől a borospincéig 

Különleges kulináris élményekkel, aktív programokkal és változatos kulturális eseményekkel várja idén nyáron a turistákat Stájerország.

A borutak mintájára jönnek a sajtutak! 

Leendő sajtutak szervezéséhez jelentett főpróbát az az áprilisi rendezvény, amelyet az Etyekhez tartozó Ödönmajorban tartottak többek között gomolyakészítési bemutatóval, etyeki italokkal és hucul lovakkal.

Magyar-szlovák borút Miskolctól-Kassáig 

Közös borászati, kulturális és hagyományőrző  programokkal igyekeznek növelni az idegenforgalmat egy újabb magyar-szlovák határon átnyúló együttműködés keretében. A Miskolctól- Abaújszántón át Kassáig tartó borút-projekt keretében számos újdonság valósul meg.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!