Jó hír az Emirates Tokióba tartó utasainak

Jó hír az Emirates Tokióba tartó utasainak 

Az Emirates, a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága szeptember 1-jétől új ingyenes buszjáratot vezet be a Tokió-Haneda repülőtérre érkező turistaosztályú utasai számára.
Menetrendszerinti busszal Erdély fontos nevezetességéhez

Menetrendszerinti busszal Erdély fontos nevezetességéhez 

Menetrendszerinti buszjárattal is meg lehet majd közelíteni Kolozsvárról a közép-erdélyi térség legnagyobb természeti látványosságát, a Tordai-hasadékot - közölték szerdán a természetvédelmi terület üzemeltetői.
Új közvetlen buszjárat Zalakarosra a fővárosból

Új közvetlen buszjárat Zalakarosra a fővárosból 

2022. július 1-jétől a Volánbusz még kedvezőbb utazási lehetőséget biztosít a Zalakarosra látogatók számára - írja a Termál Online.
Új országos járatokat indít a Volánbusz a Balatonhoz

Új országos járatokat indít a Volánbusz a Balatonhoz 

Magyarország számos településéről javul a Balaton elérése az idei nyári szezonban új vonat-, illetve buszjáratokkal, ahonnan nincs vasúti kapcsolat, új buszjáratok indulnak - közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) közlekedésért felelős államtitkára közösségi oldalán.

Flexibilisen Horvátországba a FlixBus-szal 

Júliustól ismét közlekednek a menetrend szerinti távolsági buszok a horvát tengerpartra.
Ismét jár a Castle Bus

Ismét jár a Castle Bus 

Az Official Budapest Castle Bus újraindította járatát a Budai várnegyedbe. Július 3-ától, péntektől folytatja március elején felfüggesztett működését.
Új Budapest-Bécs buszjárat a RegioJet-nél

Új Budapest-Bécs buszjárat a RegioJet-nél 

A RegioJet személyszállítási társaság január 4-től új, közvetlen menetrend-szerinti buszjáratot indított Bécs-Budapest viszonylatban — tájékoztatta szerkesztőségünket Aleš Ondrůj, a RegioJet sajtószóvivője.
Újra van menetrend szerinti buszjárat a belváros és Ferihegy között

Újra van menetrend szerinti buszjárat a belváros és Ferihegy között 

Több mint tíz évvel ezelőtt járt utoljára rendszeres, közvetlen buszjárat a budapesti belváros és a ferihegyi repülőtér között. Most egy luxemburgi székhelyű cég indít járatot a hét minden napján, éjjel-nappal félóránként.

Közvetlen buszjárat indul Budapestről Párizsba 

Október 13-án indul a FlixBus első közvetlen járata Budapestről Párizsba és Strasbourgba.

Új nemzetközi járatokkal terjeszkedik Magyarországon a FlixBus 

Magyarországon is terjeszkedik a fiatal távolsági buszszolgáltató, a FlixBus: új járatok indulnak Budapest, Győrből és Nagykanizsáról napi akár nyolc csatlakozással Ausztriába, valamint Horvátországba, Szlovákiába, Németországba és Csehországba.

Borélmények a Kristinusban 

Borélmények a Kristinusban

6200 kilométer, 102 óra: elindult a világ leghosszabb buszjárata 

Lima és Rio de Janeiro között indították el azt a buszjáratot, amelynél az üzemeltető cég szerint jelenleg nincs hosszabb a világon.

Busszal szállítják a magyar vásárlókat a román Auchanba 

Pár nap múlva újraindulnak a rendszeres buszjáratok Nagyvárad és Biharkeresztes között. A részleteket hétfőn, a közszállítási vállalatnál tartott sajtótájékoztató során ismertették. 

Rendszeres buszjáratok mennek Jeruzsálem óvárosába 

Jeruzsálem óvárosában nem egyszerű autóval közlekedni, hiszen a szűk utak, a forgalom elől elzárt területek és az azokat körülvevő utcák zsúfoltsága igencsak megnehezíti a haladást. A probléma most megoldódni látszik.

Így változik a BKK-járatok menetrendje 

Több autóbuszjárat menetrendje is módosul októberben Budapesten, összevonják például a 8-as, a 8A és a 108-as járatot, új járatok is indulnak, a hajók esetében pedig életbe lép a téli menetrend.

Az Orangeways budapesti buszvonalakat üzemeltethet 

Az Orangeways Közlekedési Hálózatok Holding Nyrt. leányvállalata, az Orangeways City Kft. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által kiírt, midi autóbuszokkal üzemeltethető fővárosi közforgalmú autóbuszvonalak költségtérítéses üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázatát – jelentette be Dr. Kovács Miklós, az Orangeways vezérigazgatója.

Dupla transzfer a Memento Parkba 

Az idegenforgalmi főszezon elérkeztével ismét napi két alkalommal indul közvetlen buszjárat a Memento Parkba.

Fürdőjárat indul a Balaton nyugati oldalán 

A résztvevő települések és elfogadóhelyek gyarapodásával együtt közös kerékpárkölcsönző hálózat kialakítását, turisztikai buszjáratok indítását és törzsutas program megvalósítását tervezik a Balaton nyugati térségében, ahol egy évvel ezelőtt vezették be az ingyenes West-Balaton kártyát - tájékoztatta a kibocsátó Nyugat-balatoni Turisztikai Nonprofit Kft. szerdán az MTI-t.

Vidéki járatokat indít a Malév 

Menetrend szerinti buszjáratokat indít négy vidéki megyeszékhely – Debrecen, Miskolc, Pécs, Szeged – és azok vonzáskörzetében élő Malév-utasok számára áprilistól - tájékoztatta a Malév a Turizmus Online-t.

Új tulajdonos az Orangeways-nél 

A menedzsmentet képviselő ORW Hungaria Kft. birtokába kerül az Orangeways Zrt. 90 százaléka - adta hírül az MTI:

Badacsonyban nem gond a zéró tolerancia 

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület kezdeményezésére és szervezésében beindított "Badacsony Régiós Buszjárat" a régióban eltöltendő szabadság még könnyebb megszervezéséhez szeretne hozzájárulni.

Új buszjáratok a horvát tengerpartra 

A márciusban indult belgrádi és krakkói buszjáratok után az előszezontól már a horvát tengerpart nagyobb üdülővárosaiba is el lehet jutni a narancssárga buszokon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!