– Miért hisz ebben a projektben?
Hiszek a dél-balatoni terroirban, ismerem a dűlőinken termő szőlők minőségét, borászunk és kollégáink szaktudását, így biztos vagyok abban, hogy kiemelkedő minőségű borokat tudunk készíteni. Hiszek abban, hogy az embereknek élményekre van szükségük, ezért nem is csak borokat, hanem borélményeket kínálunk. A Kristinus Gasztro Műhelyben helyi alapanyagokból készülnek a borainkhoz illő ételkülönlegességek, tízszobás Vinotelünkben pedig olyan különleges szolgáltatásokat kínálunk, amelyek egy átlagos szállodában nincsenek: van bormozink, ahol a klasszikus mozifilmek mellett akár privát vetítéseket is tarthatnak.
– Kikből áll a Kristinus célcsoportja?
A felfedezőket várjuk elsősorban. Azokat, akik egy kicsit többre nyitottak egy egyszerű borkóstolónál vagy pincelátogatásnál. Akik a kalandot, izgalmat és élményeket keresik.
– Mennyire fontos a Balaton közelsége?
A Balaton biztosítja azt a hűvös és nedves légáramlatot, amely a nyári estéken a dűlőinket hűtve nagyon jó hatású a borainkra. Nem is beszélve a látványról, a dűlőhegyünkről át a Badacsony és a Káli-medence felé.
– Még nincs főszezon…
Márciusban megnyílt bormozink szezontól függetlenül üzemel, emellett sok más időszakos programunk van: kiállítások, futóverseny, Szent Márton-nap, adventi hétvégék, vadászat, túrázás, kerékpározás. Valamint folyamatosan buszjáratot biztosítunk vendégeinknek a környező fürdőkbe.