Önkormányzati összefogás a határ mentén

Önkormányzati összefogás a határ mentén 

Öt önkormányzat fogott össze, hogy közös marketingmunkával együttesen népszerűsítsék fürdőiket, ehhez közel 112 millió forint állt rendelkezésükre.

Eredményesen zárult a magyar–román fürdőprojekt 

A Dél-alföldi régió és a határ menti térség turisztika trendjeiről és idegenforgalmának fejlesztési lehetőségeiről szóló konferenciával zárult a Spatour – fürdő- túra a határ mentén című projekt pénteken Makón. A Magyar–Román Határ Menti Együttműködési Program támogatásával, európai uniós forrásból megvalósult projekt keretében öt település – magyar részről Makó, Gyula és Orosháza, román részről pedig Buziás és Mennyháza – önkormányzata fogott össze annak érdekében, hogy közösen népszerűsítsék a fürdőiket a határ mindkét oldalán.
Fürdők a határon

Fürdők a határon 

A dél-alföldi fürdők hosszabb távon is számíthatnak a romániai vendégekre - állítja aradi tudósítónk, aki három dél-magyarországi fürdőt járt végig a napokban a SpaTour program meghívására. 
Fürdőtúra a román határ magyar oldalán

Fürdőtúra a román határ magyar oldalán 

Gyula, Orosháza, Makó, romániai oldalon pedig Buziásfürdő és Menyháza fogott össze, hogy egy uniós projekt keretében, közös marketingtevékenységgel, a  piaci igényeknek megfelelő szolgáltatás-csomagokkal növeljék a látogatóik számát.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!