Harmincéves az európai fapados-forradalom 

Az európai légi közlekedés ma már elképzelhetetlen fapados légitársaságok nélkül – mondta Kenny Jacobs, a Ryanair marketingért felelős vezérigazgató-helyettese a CEE Aviation konferencián. Elhihetjük neki, hiszen éppen a Ryanair indította el harminc éve Európában a fapados-forradalmat.

Miért repüljön egy üzletember fapadoson? 

Egyre több diszkont légitársaság köt szerződést a GDS-szolgáltatókkal, köztük az egyik piacvezetővel, a Travelporttal. A jelenségről a korábban az American Airlines és a Qantas Airways színeiben éveket lehúzó David Gomes-szel, a Travelport légi kereskedelmi igazgatójával beszélgettünk a budapesti CEE Aviaton konferencián.
Képzeljük el Európát fapados légitársaságok nélkül!

Képzeljük el Európát fapados légitársaságok nélkül! 

- szólított fel Kenny Jacobs, a Ryanair marketingért felelős vezérigazgató-helyettese előadásában, a CEE Aviation konferencia másnapján. Próbálta, nem ment. Jacobs-nál nyilván kiemelt helyett foglal el a Ryanair, hiszen ők indították el 30 éve azt a forradalmat, melynek első számú nyertesei Hajdu András szerint a regionális repterek és a turizmus.
Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói a budapesti légügyi konferencián

Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói a budapesti légügyi konferencián 

Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói, illetve Közép-Kelet-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői, légügyi szakemberei találkoznak szeptember 3-án és 4-én Budapesten a CEE Aviation Konferencia keretein belül.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!