Járatbővítés Amszterdamból Tajpej felé

Járatbővítés Amszterdamból Tajpej felé 

A tajpeji járatok a KLM-mel codeshare-ben üzemelnek.
Születésnapi kedvezmények a China Airlines-nál

Születésnapi kedvezmények a China Airlines-nál 

Fennállásának 47. évfordulóját ünneplő tajvani China Airlines kedvezményes ajánlatokkal  köszönti utasait.
A tajvani China Airlines rárepült a japán légtérre

A tajvani China Airlines rárepült a japán légtérre 

A Japánba tartó legtöbb nemzetközi légi járatot a tajvani China Airlines repüli, így jelentős szereplőjévé vált Japán légiközlekedésének.
Közvetlen járat Tajpej és Prága között

Közvetlen járat Tajpej és Prága között 

A China Airlines (CI) új non-stop járatpárja 13,5 óra alatt éri el célállomását. A légitársaság mostantól non-stop járatokat kínál hat népszerű európai célállomásra, köztük Amszterdamba, Frankfurtba, Bécsbe, Londonba, Rómába és mostantól Prágába is.
Új úti célok felé indul a China Airlines

Új úti célok felé indul a China Airlines 

A Fülöp-szigetekre is indulnak ezentúl codeshare- járataik.
Új járatot indít Prágába a China Airlines

Új járatot indít Prágába a China Airlines 

A bécsi és római járatok újra indítását követően, közvetlen járat indul Tajpejból Prágába, a legmodernebb Airbus 350-sel, július 18-tól, heti két alkalommal.  Prága lesz a hatodik új európai célállomás, Frankfurt, Amszterdam, London, Róma és Bécs után – hallottuk a China Airlines szerdai tájékoztatóján.
Első helyen a tajvani China Airlines

Első helyen a tajvani China Airlines 

A most megjelent Dow Jones Fenntarthatósági Indexek (DJSI) alapján a  China Airlines a globális légiközlekedési ágazatban 7 egymás utáni évben első helyen végzett, megdöntve korábbi  saját rangsorolási és pontszámítási rekordját. 
Jelentős járatbővítés a tajvani légitársaságnál

Jelentős járatbővítés a tajvani légitársaságnál 

A China Airlines közvetlen járatot indít a "Dél Királynőjének" hívott városba, Cebuba. Már évek óta üzemeltetnek menetrendszerű járatokat a Tajpej-Manila és a Kaohsiung-Manila útvonalakon, a Cebura történő rendszeres járatok bevezetésével már heti 21 járatot  teljesítenek  a Fülöp-szigetekre.
A tajvani légitársaság erősíti pozícióját az európai piacon

A tajvani légitársaság erősíti pozícióját az európai piacon 

A China Airlines 30 hónap szünet után ismét beindította Bécs-Tajpej közvetlen járatát. A téli időszakban december végéig heti három alkalommal, hétfőn, kedden és szombaton repülnek Bécsből,  visszafelé  hétfőn, pénteken és vasárnaponként közlekednek. Január és március között már heti négy járat köti össze majd a két fővárost az Airbus 350-es legkorszerűbb gépeivel.
China Airlines: járatbővítés bécsi indulással

China Airlines: járatbővítés bécsi indulással 

Október 31-től hétfő, kedd és szombati napokon, 2023. január 1. után pedig hétfő, kedd, péntek és vasárnapi napokon közlekednek majd a járatok.

China Airlines újraindulás Bécsből 

A covid okozta leállást követően áprilistól újra indítja Bécs-Tajpej járatpárját a tajvani  légitársaság.

Új kényelmi szolgáltatás a China Airlines-nál 

A tajvani székhelyű légitársaság bejelentette új, repülés közbeni vezeték nélküli streaming szolgáltatását a Boeing 737-800-as típussal közlekedő járatain.

A China Airlines-nál is vezércsere 

Nemcsak a mi Budapest Airport-unk esetében. Ráadásul az új vezető légiutaskísérőként kezdte annak munkáját a cégnél.

A China Airlines elküldte nyugdíjba.. 

... a Boeing-747-es repülőgépeket. 2014-ben váltak meg az első gépektől, és most a legutolsóktól.

China Airlines: európai járatindulások 

A tajvani China Airlines (CI) újra elindította Amszterdamból és Frankfurtból járatait.

Rangos elismerés a kínai légitársaságnak 

A China Southern Airlines lett a világ legnagyobb légitársasága.

Új járatot indít a China Airlines 

A Tajpej –Cebu járat indítását követően újabb célállomás beindítását jelentette be a tajvani China Airlines (CI), azonban a vírushelyzet miatt a járat júniusi megnyitását Taipei (Taoyuan) és Chiang Mai között október 2-re ütemezte át.

Járatot sűrít a China Airlines 

A jelenlegi vírus járvány miatti járat csökkenések ellenére a China Airlines már a téli menetrend bevezetésére készül. Így a járatok foglalhatók a magyarországi foglalási rendszerekben is (Amadeus, Galileo, Worldspan).

A China Airlines-t nem rettentette el a járvány 

A tajvani központú China Airlines azon kevés légitársaságok egyike, akik a COVID-19 járvány megjelenése óta is változatlanul üzemelnek a legfontosabb útvonalakon.

Új célállomások a China Airlines-nál 

A megnövekedett igények kielégítésre június 23-tól beindul a légitársaság második thaiföldi járata Bangkok után Chiang Mai-ba, a királyság második legnagyobb városába.

Már egy évig érvényesek a China Airlines jegyei 

A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér reggeli workshop keretében vendégül látta az utazási irodák kollégáit az impozáns Kossuth téri Szamos Cukrászda különtermében. A repülőjegy értékesítő kollégák értesülhettek az idén 60. születésnapját ünneplő légitársaság újdonságairól, kedvező árairól a japán olimpiára.

A China Airlines sok európai utas remél a 2020-as japán olimpiára 

A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér reggeli workshop keretében vendégül látta az utazási irodák kollégáit.

A China Airlines Japánban erősít 

A China Airlines (CI)  a Japan Airlinesszal közösen 7 új code-share járatot üzemeltet Tajvan és Japán városok között, amelyek: Sapporo-Niigata, Sapporo-Hanamaki, Fukuoka-Miyazaki, Fukuoka-Hanamaki, Fukuoka-Amami, Kagoshima-Amami, és Kagoshima-Tokunoshima. A code-share járatok már foglalhatók a China Airlines illetve a GDS rendszerekben.

Erősödött a China Airlines Európában 

2017-ben dinamikusan nőtt a tajvani China Airlines Európából kiinduló közvetlen járatainak száma. Újdonság a londoni, valamint a Bécsből a nyári szezonban közlekedő heti 5 járat, melyek a kelet-európai piacon igen népszerűek. A magyar utasok is szívesen  szállnak át Bécsben, ahova akár az Austrian Airlines-szal vagy busszal juthatnak el.

Netezhet repülés közben! 

A tajvani China Airlines bevezette a WLAN csatlakozási lehetőséget a hosszú távú járatokon Európa- Tajvan- Ausztrália és Új-Zéland között közlekedő B777 és A350-es tipusú gépei fedélzetén a business és prémium-economy osztályokon.

A China Airlines napi járatot indított Tajpej és Ontario között 

A tajvani China Airlines beindította napi járatát Tajpej és a kaliforniai Ontario között. Az utat Boeing 777-300ER típusú gépekkel teszik meg — közölte kedden a légitársaság hazai képviselője, az Aviation Bt.

Újdonságok Ázsiától Dél-Amerikáig 

Szakmai tájékoztatón mutatta be a Hahn Air, a China Airlines és a brazil Havas Creative Tours újdonságait a társaságok hazai képviseletét ellátó Aviation GSA.

Járatbővítés, kapacitásnövelés és átalakuló árstruktúra a China Airlinesnál 

A tajvani China Airlines rövid időn belül egyszerűsíti budapesti és több más kiindulású repülőjegyei árstrukturáját és kapacitását is növeli a bécsből induló járatokon. 

Taiwan Express-szel erősít a China Airlines Európában 

Mostantól Taiwan Express néven kínálja Európa és Tajvan között közlekedő járatait a tajvani China Airlines (CI). Az új megnevezés számos újdonságot takar.

Új 777-essel repül a China Airlines Frankfurtba 

A China Airlines Tajpej-Frankfurt szakaszán megkezdi az új 777-300 ER géptípus üzemeltetését. Ez az első európai célállomás, melyet ezzel a géptípussal repül, majd ezt követően a Los Angeles-i, New York-i és San Francisco-i járatait is ezzel a típussal üzemelteti.

Tajvanon át Kínába, Délkelet-Ázsiába repülhetünk a China Airlines-szal 

A sajtótájékoztatón a tajvani tulajdonú China Airlines újdonságai mellett sok információt kaphattak a távoli úti célokba utakat szervező irodák.

Oscar-jelölt tervező készítette a China Airlines új egyenruháit 

Ez év augusztusától új egyenruhát viselő személyzettel találkozhatnak a tajvani China Airlines (CI) utasai.

Fenyegetés: merénylet készül a pekingi repülőtér ellen? 

A tajvani titkosszolgálat március elején olyan tartalmú információt kapott, amely szerint a pekingi nemzetközi repülőtér és metró biztonságát terrortámadással fenyegethetik - erősítette meg a tajvani Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója hétfőn.

Fapadosokra építenek a távol-keleti, hagyományos légitársaságok 

Új diszkont légitársaságok indítása, vagy a régiekben való részesedés vásárlása segít piaci helyzetük javításában a hagyományos légitársaságoknak Távol-Keleten - írja elemzésében az Aviation Week légiközlekedési szaklap.

A China Airlines Hongkong felé terjeszkedik 

Július 18-án indul a taiwani légitársaság legújabb járata: a taiwani Tainanból Hong Kongba. A járat heti háromszor közlekedik.

Ausztrália, Új-Zealand, Bali tajpeji átszállással 

A Kilenc Sárkány étterembe invitálta az utazási irodai partnereket pénteken a China Airlines magyarországi vezérképviselete, az Aviation GSA, ahol bemutatták a tajvani légitársaság termékeit, újdonságait. Az eseményen részt vett a légitársaság kelet-európai kereskedelmi igazgatója, Walter Negi és helyettese, Wolfgang Peter is. 

Három új Boeing-et vesz a China Airlines 

2013 második negyedévétől fog közlekedni a három új Boeing 737-800-as repülőgép a China Airlines flottájában. A légitársaság ezzel a lépéssel folytathatja elhivatottságát a légi utazás legmagasabb kényelmi és biztonsági elvárásainak teljesítésére - tájékoztatta a Turizmus Online-t a légitársaság magyarországi képviselője.

Növeli járatait a China Airlines Aucklandba 

Az Új-Zélandi szezon kezdetére növeli járatait a taiwani China Airlines. Így október 28-tól már heti 4 járat fog üzemelni Taipei és Auckland között - közölte a Turizmus Online-nal a légitársaság szerdán.

China Airlines: új check in pult a bécsi reptéren 

Új check-in pultra költözött a bécsi repülőtéren június 5-én a China Airlines, közölte lapunkkal Sárdi Rezső, az Aviation iroda igazgatója.

Michelin csillagos menü a China Airlines gépein 

Új delikátesz menüsort vezetett be számos járatán az első és business osztályon utazók részére a tajvani China Airlines légitársaság, tájékoztatott Sárdi Rezső a légitársaság magyarországi GSA képviseletének vezetője.

Új magyarországi képviselőt nevezett ki a China Airlines 

Egy év szünet után ismét magyarországi GSA-t nevezett ki Tajvan nemzeti légitársasága, a China Airlines.

A China Airlines csatlakozik a SkyTeamhez 

A szövetségnek most már 15 tagja van és Taipei is felkerült az ázsiai csomópontok közé.

Új-Zélandra repül a China Airlines 

A China Airlines (CI) tajvani légitársaság 2011. január 1-től új járatot nyit az új-zélandi Aucklandbe.

Hamarosan SkyTeam tag lesz a China Airlines 

Kedden Taipeiben az 1959-ben alapított China Airlines és a SkyTeam hűségegyezményt írt alá, mellyel megkezdődött taggá válásának folyamata.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!