Idén várhatóan nem nyílik új szálloda Budapesten

Idén várhatóan nem nyílik új szálloda Budapesten 

A hazai turizmus tavalyi alakulásáról, a szállodai ágazat teljesítményéről, illetve a megvalósult és tervezett szállodafejlesztésekről adott ki összefoglalót a Colliers International.

Niklai Ákos: bíztató az arab hátterű befektetők megjelenése 

Niklai Ákost, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnökét kérdeztük a Colliers International napokban megjelent, a hazai szállodaipar első félévét vizsgáló jelentéséről. 

Vége a magyar szálloda-boomnak? 

A Colliers International budapesti irodája megjelentette a 2012-es év első féléves, szállodapiacra vonatkozó piaci jelentését.

Jól teljesítenek a négycsillagos szállodák 

A Colliers International budapesti irodája megjelentette legújabb, szállodapiaci jelentését, melyből kiderül, hogy 2011 első félévében a kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek és a vendégéjszakák száma 4, illetve 3%-kal haladta meg az előző évi szintet.

Négycsillagos szállodák: nagy árverseny várható 

Nem tartott lépést a turizmus növekedése a budapesti szállodafejlesztésekkel, ezért alacsony kihasználtság és nagy árverseny várható idén - mondta Balla Ákos, a Colliers International budapesti irodájának értékbecslési, tanácsadási és piackutatási üzletág-igazgatója.

Még 470 szállodai szobával gyarapszik Budapest az év végéig 

A Colliers International megjelentette Magyarország 2010 második féléves hotelpiaci jelentését:
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!