Elvesztette csillagát a világ legolcsóbb Michelin-csillagos helye 

Kimaradt az idei Michelin Guide-ból az a szingapúri étkezde, amely mostanáig a legolcsóbb Michelin-csillagos fogásról volt híres – írja a CNN cikke alapján a Telex.
Újabb hazai szállodák kaptak Hotelstars-védjegyet

Újabb hazai szállodák kaptak Hotelstars-védjegyet 

Újabb szállodák minősítéséről döntött a Hotelstars Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjegy Bíráló Bizottsága, ezzel 342-re emelkedett a csillagok használatára jogosult magyar hotelek száma.

Csillagséták az Európai Nemzeti Parkok Napján 

Május 24-én, az Európai Nemzeti Parkok Napján, 11 tematikus túrán, szakképzett túravezetők segítségével az éjszakai égboltot lehet tanulmányozni.

Vége a szálláshelyek önminősítésének Romániában 

Mivel a nyújtott szolgáltatás színvonala gyakran eltér a önminősítés során "megszerzett" csillagok számával, Romániában újra központilag minősítik a szálláshelyeket. 

333 szálloda viselheti a csillagokat 

Újabb 12 szálloda minősítéséről döntött a Hotelstars Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjegy Bíráló Bizottsága.

Új attrakció a Mátrában: a piszkéstetői obszervatórium 

Kitárta kapuit a nagyközönség előtt az MTA Konkoly Thege Miklós Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontjának piszkéstetői obszervatóriuma. A Mátra új turisztikai attrakciója sokak érdeklődését keltette fel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!