Pécsre költözött a Csontváry 170

Pécsre költözött a Csontváry 170 

Több hónapos budapesti vendégeskedés után ismét Pécsett láthatók Csontváry a városban őrzött ikonikus festményei, de a tárlat ezúttal kiegészül olyan darabokkal, amelyek eddig nem képezték részét az állandó kiállításnak.

Múzeumok zárhatnak be Pécsen és Mohácson pénzhiány miatt 

Múzeumai bezárására kényszerülhet a Baranya Megyei Múzeumok Igazgatósága, ha nem kap sürgősen 100 millió forint támogatást - adta hírül a Bama.hu hírportál hétfőn.

Megújultak a Csontváry Múzeum kiállítótermei 

Megújultak a pécsi Csontváry Múzeum kiállítótermei; az intézmény a két hónapig tartó rekonstrukciót követően kedden nyílik meg újra a látogatók előtt.
Újabb remekművekkel bővül a Csontváry-kiállítás

Újabb remekművekkel bővül a Csontváry-kiállítás 

A meghosszabbított szegedi Csontváry-kiállítás újabb remekművekkel bővül: az eddig Szentesen bemutatott tizennégy grafikát és festményt a Móra-múzeumban állítják ki a szervezők. A december 22-ig látható kiállítás szentesi kollekciója ingyenesen tekinthető meg.

Folyamatosan nyitva a Csontváry-kiállítás 

Folyamatosan nyitva tart a Móra Ferenc Múzeum Csontváry-kiállítása október 24-től. A hagyományos múzeumi munkaszüneti napon, hétfőn is fogadják az érdeklődőket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!