Lesz gázárplafon az EU-ban, de nem nekünk

Lesz gázárplafon az EU-ban, de nem nekünk 

Megállapodásra jutottak az energiaárak leszorításáról az uniós tagállamok vezetői brüsszeli csúcstalálkozójukon, a gázársapka alól Magyarország azonban mentesítést kapott.
Virtuális csúcs az optimális higiéniai szabályokról

Virtuális csúcs az optimális higiéniai szabályokról 

Tudományos, fenntarthatósági és fogyasztói elemzési szakértőket gyűjtöttek össze annak érdekében, hogy tanácsokat adjanak a Horeca-személyzet és a vendégek biztonságának megőrzéséhez.

300 ezer euró jut idén a V4 országok turizmusának támogatására 

A turizmust is befolyásoló migránskérdés és a terrorfenyegetettség kihívásai felértékelik a régiós összefogásokat, melyek különösen sikeres példája a Visegrádi Együttműködés országainak 2004 óta tartó turisztikai együttműködése – hangsúlyozta Lepsényi István államtitkár azon a sajtótájékoztatón, melyet a V4 országok turisztikai együttműködésének eredményeiről, terveiről tartottak Prágában, a tagországok magas szintű turisztikai kormányzati vezetőinek és marketingszervezeteinek éves csúcstalálkozóján. A V4-ek közös turisztikai akciótervében idén különös hangsúllyal szerepel régiónk mint biztonságos úti cél népszerűsítése.

Japán katasztrófa-sújtotta területein ülésezik a WTTC 

A WTTC (World Travel & Tourism Council) XII. alkalommal megrendezésre kerülő csúcstalálkozójának több programját Japán földrengés és cunami sújtotta északkeleti részén, Sendai-ban tartják majd.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!