Sütni jó, süteményt enni pedig nem bűn

Sütni jó, süteményt enni pedig nem bűn 

Megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyvének kibővített kiadása. A Boook Kiadó gondozásában kiadott Süteményeskönyv az olvasóké mellett a szakma legmagasabb elismerését is kivívta, hiszen az első, 2010-ben megjelent kiadás elnyerte a Gourmand World Cookbook Award „Best Chef Book in Hungary 2010” díját.
Desszertkönyvet mutattak be a Szamos Gourmet Házban

Desszertkönyvet mutattak be a Szamos Gourmet Házban 

Borbély Béla a Szamos Marcipán egykori fejlesztő technológusa.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!