Leendő világörökségi helyszínen alkotott a menő street art-os

Leendő világörökségi helyszínen alkotott a menő street art-os 

Korunk egyik legrejtélyesebb művésze azért járja a világot, és helyezi el a „Space Invader” videojáték pixeleire emlékeztető csempékből felépülő alkotásait a köztereken, hogy megszabadítsa a művészetet a múzeumok béklyóitól.

Örömünnep Djerba szigetén: az El Ghriba zarándoklat 

Tunéziába nemcsak a nyaralási főszezonban érdemes ellátogatni. A tavasz a pihenés mellett kitűnően alkalmas a kulturális élmények begyűjtésére. Egyedülálló élmény a helyi zsidó kultúra ünnepe, a híres El Ghriba zarándoklat Djerba szigetén. A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából május 12. és 14. között a helyszínen jártunk, emellett számos más látnivalót is felfedeztünk.
Djerbai zarándoklatra viszi utasait a Taurus Reisen

Djerbai zarándoklatra viszi utasait a Taurus Reisen 

Különjárattal viszi utasait a Taurus Reisen a tunéziai Djerba szigetére május 9-én, hogy az utasok részt vehessenek a helyi zsidóság minden évben megszervezett ghribai zarándoklatán.
Zsidó tradíciók élednek újjá Djerbán

Zsidó tradíciók élednek újjá Djerbán 

Évente vallásos zsidók tömegei látogatnak el a tunéziai Djerba szigetére, pontosabban Afrika legrégebbi zsinagógájába. Az El Ghriba fesztivál résztvevői ősi hagyományokat ápolnak és ünnepelnek, a helyszín ilyenkor két napig imaszótól, énekléstől és nevetéstől hangos.

A szezonra készülődik Tunézia 

Tunézia idén a világ minden tájáról számít turistákra, az európai utasok pedig az előrejelzések szerint 2016-ban visszatérnek az észak-afrikai országba. Ezt bizonyítják a Tunézia és számos európai ország között a nyár folyamán közlekedő charterjáratok is.
Elárasztották Tunéziát az orosz utazási irodások

Elárasztották Tunéziát az orosz utazási irodások 

Több mint négyszáz orosz utazási irodásnak szervezett tanulmányutat Tunézia, sőt, egy közvetlen járat indítását is bejelentették Moszkva és Djerba között.

Törökországban bővít, és Tabára is repül a Kartago Tours 

Csúcsévet zárt a Kartago Tours 2014-ben: hat éve nem tapasztalt rekordbevételt könyvelhettek ugyanis el. Idei árualapjában van néhány év után visszatérő program és desztináció, de számos új szálloda is bekerült a kínálatba.
Taurus-túra Tunéziában

Taurus-túra Tunéziában 

Idén másodszor szervezett tanulmányutat fő desztinációjába, Tunéziába a Taurus Reisen. 30 viszonteladó munkatárs nézte meg a 18 egységből álló Mouradi-lánc tíz legfontosabb szállodáját, és végigjárták a turisták számára kínált fakultatív programokat.

Megemelte kaucióját a Taurus Reisen 

A közelmúltban emelkedett jogerőre a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) határozata, melynek értelmében 144-ről 194,4 millió forintra emelte vagyoni biztosítékát a Taurus Reisen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!