Balatonlelle gyermekmentési állomást kapott

Balatonlelle gyermekmentési állomást kapott 

A nyári szünetben biztosít majd a helyi mentőállomás részeként színvonalas ellátást az itt nyaraló kicsiknek. 
Háttérzaj: rejtett veszély a munkahelyen

Háttérzaj: rejtett veszély a munkahelyen 

Földünkön évente egy decibellel nő a háttérzaj mértéke. Napjainkban az unió lakosságának 45 százaléka, a magyar lakosságnak pedig 30 százaléka, azaz mintegy 3 millió ember él és dolgozik az egészséget is károsító 55 decibeles határértéknél nagyobb zajszint mellett. A nyitott – open office – irodákban a zajszennyezés mértéke eléri, sőt meg is haladja az egészségügyi határértéket, ráadásul a munka sem megy így olyan jól.
Egri borászok fognak össze az egészségügyi dolgozók étkeztetéséért

Egri borászok fognak össze az egészségügyi dolgozók étkeztetéséért 

Egri borászok elindították 1552 elnevezésű programjukat a helyi egészségügyben dolgozók étkezésének finanszírozására.
Itt az ötödik Greennovációs Nagydíj!

Itt az ötödik Greennovációs Nagydíj! 

A Turizmus Online kiadója, a Professional Publishing Hungary a tavalyi nagy siker után idén is kiírja a Greennovációs Nagydíj elnevezésű, környezettudatos vállalati működést díjazó versenyét. A pályázatra február 12-ig lehet jelentkezni.

A lakosság nagy része örül a korlátozásnak 

„Legfrissebb felmérések szerint a felnőtt lakosság csaknem 90%-a véli úgy, hogy jó intézkedés volt a zárt légterű közforgalmú helyeken a dohányzás korlátozása” – mondta el Szócska Miklós az EMMI egészségügyért felelős államtitkára. Az eredményekről és a napokban megvalósuló akcióellenőrzés tapasztalatairól közös sajtótájékoztatón számolt be az államtitkár, Szabó Enikő, az OTH helyettes országos tisztifőorvosa és Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a Keleti Pályaudvaron.
Hiánypótló egészségügyi rendezvény a Hungexpón

Hiánypótló egészségügyi rendezvény a Hungexpón 

A Hungexpo 2013. február 28. és március 3. között - a népszerű Utazás kiállítással egy időben - útnak indítja a VitalExpo-t.
Balneoterápiás információs portál készül

Balneoterápiás információs portál készül 

Hiánypótló balneoterápiás információs portál készül a hazai gyógyvizekhez kapcsolódó egészségügyi szolgáltatásokról. 

Az egészségügyi limit a legfontosabb az utasbiztosításnál 

Az utasbiztosításnál az egészségügyi szolgáltatás limitje főleg azokban az országokban fontos, ahol drága az ilyen ellátás, oda utazva korlátlan, vagy 50-70 millió forintos felső határral kötött biztosítást javasol a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Beszállhatnak a szervezett gyógyturizmusba az üzleti biztosítók 

A szervezett gyógyturizmusba a külföldi tulajdonban lévő biztosítók az anyavállalataik szervező munkája révén szállhatnak be - mondta Szócska Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által szervezett konferencián, szerdán Budapesten.

Kiverte a biztosítékot a vendéglátósoknál a tiszti főorvosi ajánlás 

A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége a tagszövetségei és tagvállalatai nevében határozottan tiltakozik a közétkeztetőknek szóló, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által augusztus 1-jével életbe léptetett ajánlás ellen - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!