Eladósorba került ez a történelmi kastély

Eladósorba került ez a történelmi kastély 

A Mátra festői vidékén, félúton az egri borvidék és Mátrafüred között található területen a Barkóczy-kastély új tulajdonosát keresi.
Balatoni hotelboom az eladási piacon

Balatoni hotelboom az eladási piacon 

Eddig is gyakran cseréltek gazdát a hotelek és éttermek szerte az országban, de most a szokásosnál is több hirdetés jelent meg a Balaton környékéről -  írja társlapunk, az mfor.hu.
Eladó egy osztrák síterep, teljes felszereléssel

Eladó egy osztrák síterep, teljes felszereléssel 

Az ajánlat különlegességét az adja, hogy a jelenlegi tulajdonos nem akarja darabonként értékesíteni a vagyontárgyait, pl. a sílifteket, a hóágyúkat, ratrakokat, a hüttét vagy a szállodát, hanem a teljes síterep egyben, szőröstül-bőröstül eladó.
Kastély akciósan  a Rába partján

Kastély akciósan a Rába partján 

"Ha valaha is álmodott arról, hogy egy ilyen varázslatos helyen élhessen vagy vállalkozását működtethesse, itt a lehetőség, most még kedvezményt is kap!" - biztatja  a hirdetés a potenciális vevőket.
Strandfürdő eladó!

Strandfürdő eladó! 

Újpest északnyugati szélén, a Szentendrei-sziget déli csücskével egy magasságban elhelyezkedő, Dunapart melletti terület 1938-tól kültéri strandként üzemelt 2006-ig, azóta használaton kívül állt.
Eladó a vidéki fürdőváros legrégebbi szállodája

Eladó a vidéki fürdőváros legrégebbi szállodája 

A Bástya Hotel Makó a város népszerű fürdőjének, Makovecz Imre által tervezett Hagymatikumnak a szomszédságában található és 15 szobájával a város második legnagyobb szállodája.
Eladó ez az elegáns vidéki butikhotel

Eladó ez az elegáns vidéki butikhotel 

Modern, hívogató lakberendezést ötvöztek egy soproni butikhotelben jelenlegi tulajdonosai. A 962 nm-es ingatlan azonban most eladóvá vált - írja a Kisalföld.hu.
Szállodafejlesztésre eladó Gyula legszebb telke

Szállodafejlesztésre eladó Gyula legszebb telke 

A 14.453 négyzetméteres terület ideális szálláshely építésére. (x)
Eladó a siófoki Jókai Villa Hotel

Eladó a siófoki Jókai Villa Hotel 

A siófoki villát 1897-ben Braun Dávid építette, az épületet a századfordulón Fekete Vilmos temesvári ügyvéd vásárolta meg. A villa nevéből is kiderül, hogy a siófoki szálláshelynek köze van Jókai Mór életéhez, hiszen 1903-ban ebben a hangulatos villában töltötte élete utolsó nyarát az akkori tulajdonos vendégeként.
Eladó egy vidéki szálloda

Eladó egy vidéki szálloda 

Eladó a Tolna megyei, Tolna városában található 3 csillagos Hotel Thelena - írja a teol.hu.

Eladó egy híres párizsi hotel 

Párizs egyik leghíresebb szállodáját 800 millió euróért árulják, de bizonytalan, hogy a koronavírus utáni időszakban lesz-e befektetői érdeklődés az illusztris épület iránt - írja a vg.hu.

Eladóvá vált egy budai étterem 

Megvételre kínálnak a Farkasréti temetővel szemben található 30 éve működő éttermet.

Eladó egy római villa eredeti Caravaggio-freskóval 

Eladó a világ egyetlen olyan villája, amelyet egy Caravaggio-freskó díszít. A római Villa Aurorára a januári árverésen majdnem 500 millió eurós (172 milliárd forintnál) kikiáltási árnál kezdődik majd a licitálás a The Guardian brit napilap online kiadása szerint.

Eladó egy belvárosi szálloda Győrben 

A Rába Nyrt. igazgatósága közgyűlési hatáskörben jóváhagyta csütörtökön a társaság tulajdonában lévő Konferencia Hotel értékesítését árverés útján.

Eladó egy budapesti szállodaépület 

Az egyik az egészségügyi minisztérium Arany János utcai egykori irodaháza, a másik a budai Várban, a Szentháromság téren álló Burg hotel, amelynek sorsát a kormányzati építkezések dönthették el.

Bréking: eladó a Klauzál tér ikonikus étkezdéje! 

Ami igen, valóban nem más, mint a Kádár. Eladósorba került a Klauzál téri Kádár Étkezde, vette észre az Erzsébetváros, az otthonunk portál.  

Eladó a siófoki Erzsébet Szálloda 

A nyíregyházi Erzsébet szálló után a siófoki Erzsébet szállodát (korábban Hotel Aranypart) is eladná a magyar állam - derül ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) elektronikus aukciós rendszeréből.

Eladó egy hévízi szálloda 

Nyilvános pályázaton árulja a hévízi önkormányzat a tulajdonában lévő Hotel Aquamarint, a háromcsillagos szállodáért legalább 1,5 milliárd forintot szeretne kapni az önkormányzat.

Nyitás után máris eladó egy vidéki város első négycsillagos szállodája 

Alig három hónappal az átadás után máris eladó Szentes első négycsillagos szállodája. Az Open Hotelt kínáló hirdetés az ingatlan.com-on bukkant fel.

Már 8000 helyet eladtak, pedig még el sem indult a járat 

Ugyan csak március végétől közlekedik Budapestre a Turkish Airlines új, napi harmadik járata, de február elején már 8000 helyet eladtak rá. 

Az eladó szállodák országa vagyunk 

A Világgazdaság szerint közel ezer hotel, szálloda vagy panzió eladó az országban, a Vas megyei ötszobás kis vendégháztól a budapesti 130 szobás luxusszállodáig.

Eladó a félig kész gyógyszálló 

Túladna az izraeli-holland befektető az uniós támogatást is nyert, félkész marcali gyógyszállón az összes többi magyarországi ingatlan-érdekeltségével együtt - mondta el Sütő László, a Somogy megyei Marcali polgármestere az MTI-nek hétfőn.

Vegyen falut olaszban! 

Egy egész települést árusítanak a közép-olaszországi Abruzzo tartományban, hogy megmentsék az enyészettől a több mint harminc éve lakatlan falut.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!