A harmadik oltás megoldás lehet az utazási korlátozásokra is

A harmadik oltás megoldás lehet az utazási korlátozásokra is 

Írásbeli megkereséssel fordult Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az Európai Bizottság illetékeseihez annak érdekében, hogy azok a keleti vakcinával oltott magyar állampolgárok, akik a hamarosan megnyíló lehetőség részeként harmadik oltásnak egy európai engedéllyel rendelkező vakcinát kapnak, automatikusan részesei lehessenek az egységes, digitális covid-igazolvány rendszerének - tájékoztatta lapunkat a képviselő.

Ujhelyi István az EP turisztikai bizottságának alelnöke 

Az Európai Parlament (EP) közlekedési és turisztikai bizottságának (TRAN) első alelnökévé választották Ujhelyi István szocialista EP-képviselőt, ezzel előléptetve a júliusban megszavazott harmadik alelnöki pozícióból - közölte a képviselő irodája az MTI-vel szerdán.

Szabadon foglalhat majd szobát, bérelhet autót az EU-ban 

A jövőben a fogyasztók szabadon választhatnak, hogy honnan rendelnek a neten, ugyanis állampolgárságuk, lakhelyük vagy tartózkodási helyük alapján nem tagadhatják meg tőlük a vásárlást és nem irányíthatják át őket az online kereskedők más weboldalakra - erről szóló jogszabályt szavazott meg keddi plenáris ülésén az Európai Parlament (EP).
Jövőre kerülheti meg először a Földet napelemes repülőgép

Jövőre kerülheti meg először a Földet napelemes repülőgép 

Több mint egy évtizednyi kutatás, fejlesztés és kemény munka után lassan eljön az idő, amikor világkörüli útjára indulhat a napenergiával hajtott repülőgép, ami éjszaka is képes a levegőben maradni.

Év vége előtt vízummentességet kaphat Albánia és Bosznia-Hercegovina 

Csütörtökön megszavazta az Európa Parlament Albánia és Bosznia-Hercegovina vízummentességét.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!