Nem fordítunk kellő figyelmet a zöldségekre

Nem fordítunk kellő figyelmet a zöldségekre 

A karácsonyi fogások a legtöbb családban leginkább a különböző húsokból és süteményekből állnak, zöldséget kevesebb mint 40 százalék fogyaszt - derül ki a Bonduelle országos reprezentatív kutatásából.
Az egészségtudatos életmód lassan trenddé válik

Az egészségtudatos életmód lassan trenddé válik 

A GfK legfrissebb étkezési szokásokat kutató tanulmánya az egészségtudatosságnak a táplálkozási szokásokra vonatkozó vetületét vizsgálja. Az 1989 óta rendszeresen megjelenő elemzésből kitűnik a fogyasztói attitűdök változása, miszerint a korábban trendinek mondott egészségtudatosság valódi trenddé kezd válni. Ez a hatás a hazai éttermeket sem kerüli el, érdemes tehát az étkezési szokásokat figyelemmel követni.
Ne csüggedjen, ha egyedül kell elköltenie a vacsorát!

Ne csüggedjen, ha egyedül kell elköltenie a vacsorát! 

Egy japán kutatónak a The Daily Meal által interpretált sejtései alapján a magányos embereknek jobban ízlik az étel, ha tükör előtt teszik magukévá a táplálékot.
Világörökség lett a francia konyha

Világörökség lett a francia konyha 

A francia gasztronómia elismerésével először válhatott egy nemzet konyhaművészete a szellemi világörökség részévé.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!