Ezek a fényalkotások ejtik ámulatba a látogatókat Pécsett

Ezek a fényalkotások ejtik ámulatba a látogatókat Pécsett  

Elvarázsolt fényerdőtől a mesterséges intelligenciáig – húsz fényalkotás a Zsolnay Fényfesztiválon!
Hétvégén fénybe öltöznek a Skanzen épületei

Hétvégén fénybe öltöznek a Skanzen épületei 

A zenés fényfesztiválon a nagyközönség Budapest szomszédságában találkozhat számos világszinten ismert hazai fényfestő művész alkotásával.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Szombaton újraélesztenek egy vulkánt

Szombaton újraélesztenek egy vulkánt 

Fényanimációval kel életre Somló öreg hegye a jubiláló Éjszakai Pincetúrán, június 17-én, éjjel 11 órától. A 10-ik születésnapját ünnepli az Éjszakai Pincetúra, ezért a helyi borászok az ország legnagyobb koccintását is megszervezik a közkedvelt programok mellett. Az időjárás miatt sem kell aggódni, az Égiek tökéletes feltételeket biztosítanak a nem hétköznapi eseménynek - tájékoztatták lapunkat a szervezők.
Fényfestés a Szoborpark Múzeumban

Fényfestés a Szoborpark Múzeumban 

Az idén 30 éves Memento Park Budapest nemrég felkerült Európa 7 legveszélyeztetettebb örökségi helyszínei közé. A világon egyedülálló szoborgyűjtemény a kommunista diktatúra szellemeit őrzi a hidegháború birodalmából. A park területén közel félszáz szoboróriás, emlékmű és alkotás látható, amelyek az egykori kultúrpolitika igényei és elvárásai szerint készültek Budapest köztereire. Ezért az egyedi atmoszféráért választotta a Secret Mapping Experiment csapata MONUMENTS című kiállításának és fényfestészeti eseményének helyszínéül e különleges múzeumot.
Ünnepi fényfestés a Folly Arborétumban

Ünnepi fényfestés a Folly Arborétumban 

Egészen különleges programra csodálkozhatnak rá mindazok, akik mostantól a Folly Arborétumba látogatnak, a kert növényeit és térelemeit megelevenítő fényattrakcióknak köszönhetően ugyanis az arborétum egy ismeretlen és varázslatos arca ismerhető meg.
Járt már az Inotai Hőerőműben vagy csak mindig elrobog mellette?

Járt már az Inotai Hőerőműben vagy csak mindig elrobog mellette? 

A Centrum Production audiovizuális eseménysorozatot szervez júliusban és augusztusban az Inotai Hőerőműben és annak mozaikokkal díszített Művelődési Házában. A szervezők többek között fénykísérletekkel, elektronikus zenével és az ipari komplexumot bemutató sétával várják az érdeklődőket.

Sétáló fényfestés lesz Budapesten 

A Főváros és BVA közös projekjében a főváros címerállata, az oroszlán lesz a főszereplő.

3D-fényfestés és gasztronómiai különlegességek a Bazilikánál 

Kézműves foglalkozásokkal, vásárral, flashmobokkal, táncházzal, kulturális műsorokkal és fényfestéssel várja idén is a látogatókat az Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű ünnepi sorozat november 25-től január 2-ig Budapesten.
Monumentális fényárban fog úszni a pécsi bazilika

Monumentális fényárban fog úszni a pécsi bazilika 

Július első hétvégéjén rendezik meg a pécsi Zsolnay Fesztivál "utódját", a Zsolnay Fényfesztivált, melynek keretében minden képzeletet felülmúló fényfestéssel készülnek a szervezők.

Magyar fényfestés aratott sikert Bukarestben 

A magyar csapat a bukaresti parlamentre vetítette lélegzetelállító produkcióját.

Magyarok attrakcióját csodálják Romániában 

A román főváros alapításának 555. évfordulójára rendezett ünnepség fő attrakciója lesz az a fényfestés, amelyet egy magyar szakemberekből álló csapat mutat be a bukaresti parlament épületén.

Fényfestés és télbanya a szegedi Klauzál téren 

A hétvégén, a Szegedi Téltemetés keretében fénybe mártják, fénnyel festik át a Klauzál teret.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!