Nyert a BudaPart egy jelentős építészeti világversenyen

Nyert a BudaPart egy jelentős építészeti világversenyen 

A világ legjobb városnegyed-fejlesztése lett a Property Market fejlesztése, a BudaPart Párizsban a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési megmérettetésén, a FIABCI versenyén.
Idei FIABCI-díjazottak

Idei FIABCI-díjazottak 

A világ legnagyobb ingatlan szakmai szövetsége, az 1951-ben alakult párizsi székhelyű FIABCI Magyar Tagozata idén huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot. A negyvennégy jelentkező között idén is több szálloda bemutatkozott és ért el sikereket.

Három magyar szálloda részesült elismerésben 

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata 1997 óta évente megrendezi a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot. Ennek egyik célja, hogy elősegítse a magyarországi ingatlanfejlesztők részvételét a FIABCI Prix d'Excellence elnevezésű nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázatán. Ezen 2011-ben a Continental Zara a Hotel Kategória I. díját érdemelte ki.
20. születésnapjára megújult és kibővült a Corvin Hotel Budapest

20. születésnapjára megújult és kibővült a Corvin Hotel Budapest 

A kerületben a sok látnivaló mellett egyre több nívós szálláshely is kiépült. Ezek közül a legrégebbi a Corvin Hotel Budapest és a mellette lévő Hotel Sissi.

Felhívás a XVIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton való részvételre 

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata idén is megrendezi a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

Szállodák is pályázhatnak az Ingatlanfejlesztési Nívódíjra 

Szeptember végéig lehet pályázni a 17. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra, melyre szállodák is jeletkezhetnek - hívja fel a szakma figyelmét a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

„Köszönjük szépen Gábor, hogy itt vagyunk” 

- fejezte ki háláját Káel Csaba, a budapesti Művészetek Palotája vezérigazgatója az intézmény 10. évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Zoboki Gábornak, aki a FIABCI Prix d’Excellence díjat 2006-ban elnyert kultúrpalotát annak idején megtervezte.

Világdíjas kastélyunk lett 

A FIABCI World Prix d`Excellence Nemzetközi Nívódíj arany kategóriás nyertese lett 2014-ben hazánk kiemelkedően látványos turisztikai-történelmi helyszíne, a Gödöllői Királyi Kastély.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!