Beköszöntött a fizetős étkeztetés az Austrian Airlines-nál

Beköszöntött a fizetős étkeztetés az Austrian Airlines-nál 

Megújította turista osztályon kínált menüit az Austrian Airlines, ezentúl nem ingyenesen, de a korábbiakhoz képest nagyobb választékot és színvonalasabb fogásokat biztosít utasainak.
Bekeményít a Lufthansa-csoport a turista osztályon

Bekeményít a Lufthansa-csoport a turista osztályon 

Fizetőssé válnak a fedélzeti ételek és italok a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines rövid- és középtávú járatainak turista osztályán 2021 tavaszától. A választék viszont nagyobb és jobb minőségű lesz - írja az AIRportal.hu.
A római Pantheon is fizetős lesz

A római Pantheon is fizetős lesz 

Nem marad ingyenesen látogatható műemlék a római Pantheon - jelentette be Dario Franceschini olasz kulturális miniszter szerdán. 

Hideg zuhany szakács- és cukrásztanuló fronton 

Hideg zuhanyként ért több nem állami szakiskolát, hogy jövőre már nem taníthatnak ingyenesen egyes szakmákat. A sok hátrányos helyzetű diákot tanító, baptista fenntartású iskolák például minden férőhelyet elvesztettek. Mindez ráadásul azután derült ki, hogy a fiatalok már beadták a jelentkezésüket a választott középiskolába. Három hét maradt, hogy az iskolák az állammal megállapodjanak, ha nem sikerül, el kell küldeniük a gyerekeket.- olvasható a vs.hu oldalán.

Fizetős lett a Facebook! 

Pénzt kér a Facebook bizonyos esetekben azért, hogy az ismeretleneknek küldött üzeneteink ne a senki által nem nézett "Egyéb" mappába kerüljenek.

Fizetős poggyászkocsik Ferihegyen 

Szép új poggyászkocsikat használhatnak május közepe óta az utasok Ferihegyen. A dolog szépséghibája, hogy immár fizetni kell értük.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!