Mire jó még a fokhagyma?

Mire jó még a fokhagyma? 

Régóta tudjuk, hogy a fokhagyma dúskál a pozitív egészségügyi hatásokban (csökkenti a szervezetben a rossz koleszterin (LDL) szintet, segít a kórokozók elleni küzdelemben, blablabla…). A médiában ugyanakkor egy ideje már lendületesen terjednek az információk egy újabb pozitív hatásáról is.

Makulátlan a magyar fokhagyma 

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) ezúttal a fokhagymákra fordította figyelmét Szupermenta projektjének legújabb terméktesztje során. A NÉBIH laboratóriumaiban 300 növényvédőszer-hatóanyagot vizsgáltak a szakemberek. Ezen felül mértek nehézfémtartalmat, valamint mikotoxin-szennyezettséget is. Jó hír, hogy élelmiszer-biztonsági szempontból valamennyi fokhagyma makulátlannak bizonyult!
Ötezer éve rágcsálják

Ötezer éve rágcsálják 

Évente egyszer érdemes elvégezni a fokhagyma-elixír kúrát, amely javítja a vérkeringést, de meszesedés, érszűkület ellen is javasolt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!