Egyszer fent, egyszer lent 

Egyszerre street food meg fine dining? Ilyen még úgyse volt Pesten, mi lenne, ha fúziós konyhát nyitnánk? Valami ilyesmi járhatott a Fővám téri új hely, az Up&Down tulajdonosainak fejében, miközben – másfél évig tartó munkálatok árán – kialakították a pesti rakparton található legújabb vendéglátóegységüket, amely extravagáns megjelenésű „Up” bisztróból és a korábbi pincéből átalakított, a kőkemény buliktól hangos amerikai kocsmák világát idéző „Down”-ból áll.

Új fine dining séf Budapesten 

Új séf érkezett a La Plaza spanyol étterem konyhájába Rubén Aguilar Bel személyében. A szakember számos Michelin-csillagos mester keze alatt tanult, és azon túl, hogy fine dining konyhát vezet, tanítja is a főzést. A La Plaza étlapjára számos új fogás került fel, melyek közül több az új séf saját kreatúrája.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!