Gasztroélémények éve cikkek
Szabadban főzéssel folytatódik a Gasztroélmények Éve
A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében a 2016-os esztendő a gasztroélményekről szól, a társaság által meghirdetett Gasztroélmények Éve 2016 áprilisban második kiemelt eseményéhez érkezett.
17 szakmai szervezet fogott össze a magyar gasztroturizmusért
A magyar gasztronómia ügyét képviselő tizenhét szakmai szervezet, a Nemzetgazdasági Minisztérium, valamint a Magyar Turizmus Zrt. képviselői írták alá azt a deklarációt, amely a magyar turizmus és a gasztronómia erőteljesebb összefonódását és közös népszerűsítését szolgálja, és amely többek közt a közös elveket és célokat rögzíti. Az ünnepélyes aláírást és sajtótájékoztatót április 24-én a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban rendezték meg.