Esküvők, egyéb rendezvények, tóparti wellness, nyári lazulás ott, ahol Leo a király

Esküvők, egyéb rendezvények, tóparti wellness, nyári lazulás ott, ahol Leo a király 

FRISSÍTVE Egy testvérpár álmodott egy nagyot. Hatalmas munkát, energiát, pénzt, valamint temérdek időt áldoztak rá, és az álmuk valóra vált. Négycsillagos szállodájuk Balatonvilágoson annyira tökéletes találkozása az elsősorban megcélzott vendégkörnek, hogy időközben elnyerték az ország legjobb esküvői helyszínnek járó címet is házukkal. Családias vendégszeretet, balatoni kilátás, kényeztető wellness, valamint a legkiválóbb hazai ételek és borok: ezt kínálja négycsillagos minőségben a balatonvilágosi Tópart Hotel és Étterem, ahová a napokban kaptunk meghívást.
Badacsony, bor, barátokkal

Badacsony, bor, barátokkal 

Gasztroélmények, bortúrák, szabadtéri könnyű- és komolyzenei koncertek, aktív sportolás, tematikus programok - csak néhány az idei kínálatból.

Gasztroélmények a Bazilikánál 

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál remek gasztroélményt is nyújt a karácsonyi vásári forgatagban. A Zrínyi utcába a legnépszerűbb hazai street foodosok hozták el a hagyományos magyar konyha és a nagyvilág ízeit Amerikától Olaszországig, Mexikótól a Balkánig. Mindezt gőzölgő koktélok, fűszeres forralt borok, megbolondított forró csokoládék kíséretében. És, hogy az élmény teljes legyen desszertnek ünnepi mázba öltöztetett fánkok, édes rétesek és piték, marcipánkülönlegességek, valamint mézbezárt gyümölcsök közül is válogathatnak. Hétvégente pedig újdonság a halpiac, ahol akár be is szerezhetik az ünnepi menühöz valókat, de kóstolhatnak is halételeket a halászlétől a helyben füstölt lazacig.

Az MT Zrt. új marketingstratégiája: 2016 a Gasztroélmények Éve 

A Magyar Turizmus Zrt. jövő évi marketingtervének két legfőbb prioritását ismertette a társaság vezérigazgatója a hagyományos Országos Tourinform Találkozón Budapesten, november 17-én. A Danubius Hotel Arena szállodában tartott szakmai konferencián dr. Faragó Péter tájékoztatást adott a Gasztroélmények Éve koncepció egyes részleteiről, valamint a GINOP európai uniós forrásból tervezett országmarketing-tevékenységről is. A vezérigazgató elmondta: az ország valamennyi turisztikai régióját képviselő több mint 120 Tourinform iroda munkájának is az eredménye, hogy folytatódott a magyarországi turizmus kiegyensúlyozott bővülése: idén is minden turisztikai régióban nőtt a vendégforgalom Magyarországon. A társaság – mint helyi pontjaira – kiemelten épít a Tourinform irodákra a jövő évi akciók megvalósítása során egyaránt – tette hozzá. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!