Január 22-én lesz az utolsó Téli Etyeki Piknik 

Az év elindulásának egyik legbiztosabb jele, hogy a Téli Etyeki Piknik keretein belül kinyitnak a pincék, présházak, vendégváróhelyek, hogy tüzes és gőzölgő italokkal, toros étkekkel csábítsák vendégeiket. Most is így lesz ez január 22-én, viszont ez a Téli Piknik lesz az utolsó. No, de mi lesz utána?
Advent az etyeki Gasztrosétányon

Advent az etyeki Gasztrosétányon 

December 4-én, 10 órától az etyeki Gasztrosétányon adventhez kapcsolódó programmal és finomsággal készülnek a helyiek. Nem csak a testet, de a lelket is melegíti a sparhelteken, piros fazekakban gőzölgő forralt bor és tea illata és látványa, és lesz vezetett pincetúra és sajtkészítés-bemutató is.
Ősz, Etyek, programhegyek

Ősz, Etyek, programhegyek 

Nem csak kóstolni, enni és inni lehet Etyeken az október 23-24-i hétvégén: e-bike-os kirándulás, miniZOO és esküvő kiállítás is szerepel a programban és a lassan őszbe csavarodó táj izgalmas színvilággal várja akár a hobbifotósokat is.

Hétvégén Etyeki Piknik 

Június 10-11-én, mindkét nap 10 órától sötétedésig nemes italokkal, ízes gasztronómiával, kézműves kiállítással, Piknik Borkollégiummal és vendégborászokkal várják látogatóikat az etyeki Újhegy pincészetei.

Etyek a Gasztrosétányban látja a jövőt 

Több mint 3,7 milliárd forintos fejlesztések kezdődtek a Fejér megyei Etyeken és környékén az etyeki Gasztrosétányhoz kapcsolódva, a pénzt út- és közműfejlesztésre, igényes tájépítészeti megoldásokra, valamint kerékpárút építésére fordítják.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!