Így múlik el egy patinás, fővárosi fürdő dicsősége

Így múlik el egy patinás, fővárosi fürdő dicsősége 

A Gellért fürdő büféjében 780 forintos szervizdíjat számolnak fel csak azért, mert egy pult fölött megkapod azt, amit kértél.
Nyit a Gellért fürdő

Nyit a Gellért fürdő 

Szeptember elsejétől újra nyitva - a kényszerű több hónapos zárást követően - Budapest egyik legszebb, legpatinásabb gyógyfürdője.

Ne akard megúszni szárazon! 

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján rendezik meg, idén ez a nap 2018. október 13., szombat.

Duna-parti gerilla grill a Gellért téren 

Egészen váratlan helyszínen, a Gellért Fürdő Dunába ömlő termálvizes csatornája mellett alakítottak ki grillezésre, beszélgetésre, sakkozásra alkalmas köztéri, közösségi teret egy egyetemi kurzus résztvevői.

Kiemelkedő eredmény és további fejlesztések a budapesti fürdőkben 

A tizenkét budapesti fürdőegység 2014 során mintegy 3,5 millió látogatót fogadott. A 2013. évi forgalomhoz képest ez 6,5%-os növekedést jelent. Míg a beutalóval érkező vendégek száma 2,7%-kal, addig a készpénzes vendégek száma 7,2%-kal növekedett. A Társaság éves árbevétele meghaladta a 8,5 milliárd forintot. A fürdők különösen nagy forgalmat bonyolítottak a Sziget Fesztivál ideje alatt, valamint év végén, az ünnepi időszakban.

Budapest, te csodás! 

A buzzfeed.com szerint Budapest a leggyönyörűbb város Európában. Összeállításukban 29 helyet gyűjtöttek össze, amitől igazán leesik a turisták álla.

A Gellért Fürdő a világ öt legszebb uszodája között 

A Gellért Fürdő medencéje olyan helyszíneket utasított maga mögé, mint az indiai Umaid Bhawan vagy a szingapúri Marina Bay Sands Resort - újságolta pénteken a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH).
Új prémium szolgáltatások a Gellért fürdőben

Új prémium szolgáltatások a Gellért fürdőben 

Számos új kényeztető szolgáltatást vezetett be az idei évben a Szt. Gellért Gyógyfürdő. Díszkád, VIP-masszázs és Szauna Szeánszok is várják a felfrissülni vágyó fürdőzőket.

Füst a Gellért szálló pincéjében 

Szerdán késő este enyhe füstöt lehetett érezni a budapesti Gellért szálló pincéjében, de ez nem veszélyezteti a vendégeket és személyi sérülés nem történt - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Gellért szálló: semmi közünk a szexpartihoz! 

A Gellért-szállónak semmi köze ahhoz a német szexpartihoz, amely a Gellért-fürdőben volt négy évvel ezelőtt - szögezte le a hotel igazgatója az MTI-nek szerdán. Bencze Gábor azután nyilatkozott, hogy a Rheinische Post című német lap azt írta: bírósági utójátéka lesz a Hamburg-Mannheimer biztosító által rendezett eseménynek.

Szüzek a barlangban - rendhagyó ismerkedés a Gellérttel 

Az érdeklődők a közelmúltban részt vehettek az első, Szecessziós Hullám elnevezésű másfél órás sétán, amely a Szüzek fürdőjének is nevezett Gellért Fürdő és Szálloda épületébe, az alatta található folyosórendszerébe és a „karfiol barlangba” vezetett. Az első sétára egy tucat külföldi turista és kétszer ennyi helybeli gyűlt össze.

Külföldön is a Gellértben rendezett orgiáról 

Csütörtökön az atv hírportálja számolt be arról, hogy Hamburg-Mannheimer Biztosító fergeteges orgiát rendezett a Gellért fürdőben.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!