Két új gyógyhely az országban

Két új gyógyhely az országban 

2021-hez hasonlóan az elmúlt évben is kettővel bővült a hazai gyógyhelyek köre. Így már összesen 42 gyógyhely található Magyarországon.
Élettel töltik meg a hajdúböszörményi népi mesterségek házát

Élettel töltik meg a hajdúböszörményi népi mesterségek házát 

Népi kismesterségeket lehet tanulni a három hete átadott hajdúböszörményi központban. A Hajdúsági Népi Mesterségek Háza és Képzési Központ az öt alföldi paraszt porta, a tájházak szomszédságában épült. 
Magyar-román fürdőháború a határ mentén

Magyar-román fürdőháború a határ mentén 

Az elmúlt néhány évben több fürdőfejlesztés történt Románia határmenti vidékein. Annak jártunk utána, ezek a fejlesztések milyen módon befolyásolták a hajdú-bihari fürdők forgalmát. Kiderült: a strandok látogatottságát az időjárás mellett a külföldi konkurencia is befolyásolhatja. Öt Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fürdő vezetőjétől kértünk vendégforgalmi adatokat, és megtudakoltuk a legtöbbször odalátogató külföldi fürdővendégek nemzetiségét is.
„Megteszünk mindent a megfelelő városmarketing érdekében”

„Megteszünk mindent a megfelelő városmarketing érdekében” 

Új helyre költözött a hajdúböszörményi tourinform iroda, a főtér közelében, a Bocskai tér 1. szám alatt várja ezentúl ügyfeleit folyamatosan bővülő szolgáltatásaival, a Magyar Turizmus Zrt. tevékenységének szinte minden fajtájával - közölte pénteken a hajdúböszörményi tourinform iroda.

Két magyar helyszínből lehet Európai Örökség 

A Páneurópai Piknik Emlékpark és Hajdúböszörmény, a szabad hajdúk központja is pályázhat az Európai Bizottságnál az Európai Örökség címre – erről döntött Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!