Perel a Prosecco

Perel a Prosecco 

Az Európai Unió döntésére vár Horvátország és Olaszország a Prošek-Prosecco borvitában.
A leggyakrabban hamisított élelmiszerek (1. rész)

A leggyakrabban hamisított élelmiszerek (1. rész) 

A hamis élelmiszerek azért különösen veszélyesek, mert hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sarki boltban vagy a vendéglátóhelyeken kapható dolgok egyáltalán nem lehetnek károsak az egészségünkre, hiszen azokat ellenőrzött körülmények között jutatták el hozzánk. Az esetek döntő többségében ez természetesen így is van, de mi van akkor, ha megtévesztő a címke vagy valakik ártó szándékkal egyszerűen meghamisítják ételeinket. Fel tudná ismerni, hogy az ön előtt lévő élelmiszer nem eredeti? A problémára az alábbi összeállítással szeretnénk felhívni a figyelmet!

Űrtechnikát vetnének be a hamisított olívaolaj ellen 

A Mars légköri vizsgálatára kifejlesztett technológiának a Földön való hasznosításán dolgozik a Rutherford Appleton Laboratory (RAL). A szakemberek szerint a gázok összetételét elemző eljárás ugyanis alkalmas lehet egyes hamisított élelmiszerek, különösen a hamisított olívaolaj kimutatására.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!