Az ázsiai piacon hódítanak a magyar élelmiszerek 

Május a Távol-Kelet hónapja a hazai élelmiszerek számára: a kormány keleti nyitásával összhangban számos ázsiai kiállításon kapnak bemutatkozási lehetőséget a hazai élelmiszer-feldolgozók. Kína legnagyobb élelmiszer és ital szakkiállításán, a SIAL China-n a magyar standon többek között prémium termékekkel találkozhatnak a látogatók. Május 6. és 9. között a hong-kongi HOFEX, valamint május 12. és 15. között a dél-koreai Seoul Food and Hotel szakkiállításokon pedig magyar sertéshús termékekkel igyekeznek meghódítani az ázsiai piacot.

Bíznak a hazai élelmiszerekben a magyarok 

A magyarok 86 százaléka bízik a hazai élelmiszerekben egy januári reprezentatív kutatás szerint - közölte a Greenpeace környezetvédő szervezet csütörtökön.

A hazai gyümölcsök tovább drágulnak a nagybanin 

A dráguló alma és a hazai szamóca még mindig szolid kínálata mellé felzárkózó import almának és a déligyümölcs kínálatnak a gyümölcsválasztékban továbbra is hangsúlyos szerepe van. 

Nőtt a hazai gyártású élelmiszerek fogyasztása 

Az elmúlt időszakban érezhetően, 70-ről 75 százalékra nőtt a Magyarországon előállított élelmiszerek fogyasztásának aránya - mondta a vidékfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten a SIRHA Budapest szakkiállítás megnyitóján.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!