Holokausztmúzeum épül Rómában

Holokausztmúzeum épül Rómában 

Újraindul a holokauszt áldozatai emlékének szentelt múzeum építése Benito Mussolini fasiszta diktátor egykori rezidenciája közelében - erősítette meg Gennaro Sangiuliano kulturális miniszter közösségi oldalán pénteken.

Jövőre megnyílik a Sorsok Háza 

Jövőre, a magyarországi holokauszt 75. évfordulóján megnyitja kapuit a Sorsok Háza - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten, pénteken.
Holokauszt-emlékhely lesz egy prágai vasútállomásból

Holokauszt-emlékhely lesz egy prágai vasútállomásból 

A második világháború idején elpusztított csehországi zsidóknak állít emléket egy műalkotás, amelyet hétfőn lepleztek le a prágai Bubny vasútállomás előtt, ahonnan a háború idején a prágai zsidókat vonaton haláltáborokba szállították.
Megújult a hódmezővásárhelyi holokauszt kiállítóhely

Megújult a hódmezővásárhelyi holokauszt kiállítóhely 

Múzeumpedagógiai foglalkoztatót alakítottak ki a hódmezővásárhelyi Magyar tragédia 1944 kiállítóhelyen, amely Magyarország egyetlen ilyen jellegű vidéki állandó bemutatóhelyén - mondta el Hegedűs Zoltán (Fidesz) önkormányzati képviselő szerdán a helyszínen.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!