A Hotel Marina videóban idézi fel a múltat 

A Danubius Hotels kötelékébe tartozó Hotel Marina All Inclusive immár 50 éve áll a balatoni vendégek szolgálatában, amit ezúttal az Év Szállása verseny keretében értékeltek. A Szállás.hu által hetedik alkalommal szervezett megmérettetésen a Hotel Marina a szakmai zsűri rangsorában lett dobogós.
Új élménymedencével ünnepelt az 50 éves füredi hotel

Új élménymedencével ünnepelt az 50 éves füredi hotel 

Több mint 300 millió forintos fejlesztés nyomán hatalmas gyermek-élménymedencével nyithatta az idei szezont a Hotel Marina, Balatonfüred legendás szállodája. Az áprilistól októberig üzemelő all inclusive szálloda terveiben már évek óta szerepelt egy kültéri medence kialakítása, ami segít ellensúlyozni a Balaton tavaszi és őszi esetleges vízhőmérséklet-ingadozását, illetve hozzájárul a szezon meghosszabbításához. A 2011 óta dédelgetett álom az őszi-téli hónapokban nagyívű építkezéssé, majd májusra 600 négyzetméteres valósággá vált.
Mosoly Olimpia a füredi Marina Hotelben

Mosoly Olimpia a füredi Marina Hotelben 

Június 18-án vette kezdetét a Marinában a Mosoly Olimpia – a Danubius Hotels Group 40 éves jubileumi eseménysorozatának egyik programja  - melynek keretében a szálloda vendégül látott 12 hátrányos helyzetű kisgyereket a Mosoly Alapítvány közreműködésével. 
Új igazgató a Danubius balatonfüredi szállodái élén

Új igazgató a Danubius balatonfüredi szállodái élén 

Ünnepélyes keretek között került sor szeptember 30-án a Hotel Annabella és Hotel Marina szállodák vezetésének átadására Nagy Jenő és Gehl György nyugdíjba vonulásával. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!