Javította pénzügyi helyzetét az International Airlines Group 

A cég üzemi eredménye 2,7 milliárd eurót tett ki, 9,7 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, az adózott eredmény pedig 2 milliárd euró lett, 3,5 százalékkal több, mint 2016-ben - adta hírül az MTI.

Csak az IAG utasforgalma nőtt júliusban 

Csak az International Airlines Group (IAG) légitársaságai, a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus növelte utasforgalmát júliusban a tavalyihoz képest, a Lufthansa és az Air France-KLM csökkenésről számolt be.

Az IAG jobban, az Air France-KLM és a Lufthansa rosszabbul zárta a júniust 

Eltérően teljesítettek júniusban Európa legnagyobb hálózatos légitársasági csoportjai, az Air France-KLM-mel és a Lufthansával kevesebben, az International Airlines Group (IAG) légitársaságaival többen utaztak a nyár első hónapjában.

Csökkent a Lufthansa-csoport utasforgalma 

Vegyes utasforgalmi teljesítményt nyújtottak Európa legnagyobb hagyományos légitársaságai áprilisban az előző év negyedik hónapjához képest: az Air France-KLM és az International Airlines Group (IAG) növelte utasai számát, a Lufthansa-csoport cégeivel viszont kevesebben repültek.

Jelentősen javított adózott eredményén az International Airlines Group 

Negyven százalékkal javította adózott eredményét a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest a British Airways, az Iberia és a diszkont Vueling anyavállalata, az International Airlines Group (IAG).

Idén először csökkent a Lufthansa utasforgalma 

Eltérően teljesítettek Európa legnagyobb hálózatos légitársaságai szeptemberben, az International Airlines Group (British Airways, Iberia) és az Air France-KLM növelte utasszámát, míg idén először csökkent a Lufthansa ügyfeleinek száma - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi statisztikából.

Háromszoros nyereségnek örülhet az International Airlines Group 

Megháromszorozta adózott nyereségét az első fél évben 2014 első hat hónapjához viszonyítva a British Airways, az Iberia és a diszkont Vueling légitársaság anyavállalata, az International Airlines Group (IAG) - közölte a cég honlapján pénteken nyilvánosságra hozott üzleti jelentésében.

Az International Airlines Group mutatta fel a legnagyobb növekedést júniusban 

Eltérő teljesítményt nyújtottak Európa nagy hagyományos légitársaságai az év hatodik hónapjában, az Air France-KLM 0,9 százalékkal kevesebb, a Lufthansa-csoport viszont 2,6, az International Airlines Group (British Airways, Iberia) pedig 9,1 százalékkal több utast szállított júniusban az előző év azonos időszakinál.

Februárban is az IAG tarolt utasszám-növekedésben 

Vegyesen alakult a legnagyobb európai hálózatos légitársaságok utasforgalma februárban, az International Airlines Group (British Airways, Iberia, Vueling) növelte utasai számát, az Air France-KLM teljesítménye nem változott, míg a Lufthansa-csoport (Lufthansa, Germanwings, Swiss, Austrian) járataival kevesebben utaztak az egy évvel korábbihoz képest.

Eredményes évet zárt az International Airlines Group 

Növelte 2014-ben árbevételét és adózás utáni nyereségét 2013-hoz képest a British Airways, az Iberia és a diszkont formában működő Vueling légitársaság tulajdonosa, az International Airlines Group (IAG).

Utasforgalom-növekedésben az IAG a januári nyertes 

Több utast szállított januárban 2014 első hónapjához képest az Air France-KLM és a International Airlines Group (British Airways, Ibera, Vueling), a Lufthansa-csoportnak viszont kevesebb utasa volt - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi adatokból.

Javította pénzügyi eredményét az IAG légitársasági csoport 

Javította pénzügyi teljesítményét az International Airlines Group (IAG) a harmadik a negyedévben a pénteken nyilvánosságra hozott pénzügyi jelentés szerint.

További leépítések lesznek a spanyol légitársaságnál 

Közel 1600 dolgozóját küldené el a spanyol Iberia légitársaság, erről pénteken kezdeményeztek kollektív munkaügyi vitát a szakszervezetekkel - közölte a légitársaság tulajdonosa, az International Airlines Group pénteken honlapján.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!