Magyar utazási iroda is részt vett a jekatyerinburgi turisztikai kiállításon 

Október 3-án és 4-én rendezték meg a jekatyerinburgi kiállítási központban az Expotravel – 2014 elnevezésű turisztikai szakkiállítást.
Az Orosz Vasutak elnöke a MÁV vezérigazgatójával tárgyalt

Az Orosz Vasutak elnöke a MÁV vezérigazgatójával tárgyalt 

A vasúti fejlesztésekről, a forgalom vasútra tereléséről, a záhonyi logisztikai szolgáltatások kibővítéséről és a Transzszibériai Szállítások Koordinációs Tanácsa (TSZKT) európai vasúti árufuvarozási korridorok (RFC) tanácsadó testületeivel való kapcsolatfelvételéről tárgyalt Vlagyimir Jakunyin, az Orosz Vasutak elnöke és Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a TSZKT 23. plenáris ülésén, az oroszországi Jekatyerinburgban.

Jekatyerinburgban lehet a 2020-as világkiállítás 

Az oroszországi Jekatyerinburgnak jó esélyei vannak a 2020-as világkiállítás megrendezésére - jelentette ki pénteken Steen Christensen, a Nemzetközi Kiállítási Iroda (BIE) végrehajtó testületének vezetője Moszkvában.
Egyre kedveltebbek vagyunk a pravoszláv karácsony idején

Egyre kedveltebbek vagyunk a pravoszláv karácsony idején 

Nem csak a sármelléki Hévíz-Balaton repülőtérre, de Budapestre is sok charterjárat indul Oroszország különböző városaiból a paroszláv karácsony idején, ami Oroszországban a téli szünetet jelenti a családoknak. 

Ideiglenesen szünetel a Budapest-Jekatyerinburg járat 

Ideiglenesen szünetel az Ural Airlines október elején indult Budapest-Jekatyerinburg járata, tudtuk meg Jakócs Árontól, a légitársaság hazai képviseletét végző Robinson Tours ügyvezetőjétől.
A Robinson Tours képviseli az Ural Airlines-t

A Robinson Tours képviseli az Ural Airlines-t 

Októbertől Jekatyerinburg-Budapest járatot indít az Ural Airlines, a légitársaság képviseletét a Robinson Tours nyerte el.
Jekatyerinburg-Budapest járatot indít az Ural Airlines

Jekatyerinburg-Budapest járatot indít az Ural Airlines 

Az Ural Airlines augusztus 3-án jelentette be az új Magyarországi járatot indítását. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!